reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Jutro, o ile nic nie wypali nieoczekiwanego, ide po południu na mój prezentowy masaż :-)
A w sobote robimy imprezę dla znajomych :-) Zaprosiłam 53 osoby :szok::-D, ale pewnie przyjdzie 1/3. Zawsze tak jest, że połowa ludzi nie może, części się nie chce i tak zostanie ze 20 osób.

reklama
Mamoot, a jakby jednak wszyscy, albo prawie przyszli, to zmieściłabyś ich u Was? Masz przygotowane jedzenia na taka ilość osób, czy poprosiłaś o potwierdzenie przyjścia? Wow, 53 osoby:-D
Daj znać koniecznie jak po masażu:tak:
Do nas też jutro przychodzą znajomi, ale ... 2 osoby z dzieckiem:-D

wow niezle 53 osoby- cykaj duzo zdjec- ciekawa jestem wrazen po:tak:

Do mnie jutro wpadaja kolezanki z dziecmi- zrobilam krem-zupe grzybowa...do 15 posiedzimy sobie;-)

dzis mialam zmulasty dzien- nie odespalam nocki, ale wybralam sie z Gracuniem na spacer...jednak po ok 1,5 h musielismy wracac, bo mlody byl wyjatkowo nieznosny...sam nie wiedzial, czego chce- buczal..pewnie go cos bolalo, (zeby?) myslalam, ze glodny, nie.. no i podalam paracetamol uspokoil sie. Caly dzien jednak mnie pilnowal..po poludniu cala familia bylismy w pralni suszyc ciuszki:-D Duska lubi tam chodzic, bo ma kumpla, Gracjan szalal z dziecmi, a my z A plotkowalismy:-p

teraz zajadam sie zelkami haribo i sacze piwko..czekajac az sie moj maz wyprysznicuje...matko! ile to trwa(mamay film ogladac, a on zbieraz sie od 20!!!

U nas -11. Byłam dzisiaj u alergologa z Alą i niestety zaczyna znowu chorować. Osłuchowo coś tam słychać i zachwilę astmą się odezwię. A tak było miło. Stary za to zdycha w łóżku. Przedwczoraj urwał mu się tłumik i zdejmował go leżąc na śniegu w podkoszulce i dżinsach. Dzisiaj nie będąc złośliwą zapytałam się go czy nie ma ochoty poleżeć przy otwartym balkonie bez kołdry. U nas ciągle trwają awantury na temat jego ubierania. Ciepły z niego chłop tylko co to będzie na starość.
Rusiu co Ty chcesz od męża szykował się na randę z Tobą a ty jeszcze marudzisz :-).
Mamoot czekam na relację z imprezy. 53 osoby to strasznie dużo.

Masaż bossski :-) :-)
Rewelacja i relaks. I to mi się przydało, bo w pracy było jakoś bardzo stresująco. A na godzinnym masażu sie kompletnie odcięłam od rzeczywistości.

Kasiu, ciasno by było tu z 53 osobami, na naszych 60 m2. Właściwie mniej, bo w pokoju dzieci będzie spać Isia i Mikołaj - synek przyjaciół. Ale czym tu się przejmować :-D Na stojąco sporo osób wchodzi :-) W mailu z zaproszeniem napisałam, zeby powiedzieli, czy przyjdą. M. in po to, żeby wiedzieć jak dużą michę sąłty szykowąć :-D
Ale bez obaw - potwierdziło mi chyba 18 osób, a 10-12 się nie odezwało. Reszta nie przyjdzie. Podejrzewam, że będzie stały Trzon Przyjaciół i kilka dodatkowych osób.

reklama
Fajnie było :-) Tak jak przewidziałam był stały trzon przyjaciół i kilka dodatkowych osób. Tańce były, imprezka skończyła się po 2.00, wiec jest ok.;-)
Mysia kochana dała nam spac aż do 8.00 (a nie do 6.00). Chłopcy wrócili od Dziadków zachwyceni. A my mielismy cały dzisiejszy dzień na leniuchowanie.
Zaraz spać ide, bom niewyspana :-)

Do góry