• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dziewczyny gratuluje wizyt!:-)

Jolu nie martw się na tym etapie ciąży to może już być tylko dobrze,zobaczysz,że będzie Ok. Najważniejsze to się nie denerwować i być dobrej myśli:tak:

reklama
Ja też po USG. Synek waży 2250 i jest dłuuuuuugi ale lekarz nie określił ile dokładnie (nie chciał) poza tym ułożony główką do dołu a reszta (serduszko, tętnice, płyny, żołądek, nerki) w normie.
Jolu nie martw się mój podobno ma pępowinę okręconą wokół szyi a lekarz na to że łono matki ma jakiś mechanizm ochronny tzn. nie zaszkodzi dziecku i przy porodzie większość dzieci rodzi się z pępowiną wokół szyi.

Joleńka;
nie zamartwiaj się na zapas... Bardzo dużo Dzieci rodzi się z owiniętą pępowiną - dzięki temu, że istnieje usg lekarze są świadomi sytuacji i wiedzą jak postępować. Moja kumpela ostatnio urodziła córeczkę, która była owinięta i ona o tym wiedziała od 34 tygodnia ciąży. Podczas porodu cały czas podłączona była do ktg i wszystko poszło jak z płatka. Dzieci, szczególnie te bardzo ruchliwe często się obkręcają ale to jeszcze nic złego nie oznacza.. Będzie dobrze - Dzidź się rozwija i rośnie więc wszystko jst ok.

Darunia, Maja;
cieszę się z waszej radości :-)

Oto moj wielki brzuchal z malym dzidziem w srodeczku;))))
Robione dzisiaj czyli 33tc
15fob6b.jpg

reklama
Magdziarka;
oj tam 34 :-D:-D:-D to była już końcówka dnia.... :-D:-D Dzisiaj obiecałam sobie,że odpocznę od telefonu a on dzwonil jak szalony :-D Głos jak po mocno zakrapianej imprezie...
Milkaaa;
współczuję Tobie... ja już jakoś dochodzę do siebie ale już normalnie nie wyrabiałam... 7 poty ze mnie wyłaziły i zresztą do twj pory jestem cała mokra... poza tym ten zatkany kinol i ból gardła - koszmar... Wracaj szybko do zdrówka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry