• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
podpisuje sie pod petycja i rownierz zycze zdrowka, ja sie jakos boje jeszcze wychodzic z domu na krodki rekawek... ale jak jestem w samochodzie to zero oporow i szyba do polowy opuszczona;))) jakos (tfu tfu) mnie nic nie bierze;)))

reklama
Joanna ja tak mam i jeszcze piersi mi sie poca jak cos robie i co za tym idzie tak dziwnie swedza mnie przy tym.... I troche z innej beczki: od 2 miesiecy moj pies spi u mojej siostry w pokoju bo chce zeby wiedzial ze do mnie bedzie mogl przyjsc tylko jak mu na to pozwole (podobno najlepiej jak dzidzia jest jeszcze w brzuszku), nie chce zeby byl o malenstwo zazdrosny i zeby mu krzywdy nie zrobil w przyszlosci. Miejsza z tym odzwyczailam sie od niego i niestety ona wyjechala na weekend a bestia spi u mnie, juz dwa razy mnie przestraszyl jak sie przekrecal!!! Nie wiem jak ja zasne... I smierdzi psem...;-/

widac widac, jak bys mnie przed ciaza widziala to bys pomyslala ze jakies 30kg przytylam i napuchlam;))) ale juz niedlugo kotek wyjdzie z brzusia do mamci i pol ciazowej wagi zniknie jak za dotknieciem magicznej rozdzki;)))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry