• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Jolu głowa do góry!!na pewno będzie dobrze:tak: tylko nie zamartwiaj się by dzidzia tego nie odczuwała.Masz dobrego lekarza który w razie co w porę szybko zareaguję.A twoja dzidzia jest na tyle duża by spokojnie pojawić sie przy twoim boku wcześniej.Dużo Zdrówka!

Reszcie dziewczyn gratuluję udanych wizyt i pokaźnych maluszków:tak:

reklama
Gratuluje zdrowych dzieciaczkow

Jolu - podejdz do tego tak: gdyby trzeba bylo wczesniej ukonczyc ciaze - kazdy gram tluszczyku dziecka jest na wage zlota. Wieksze dzieci sa silniejsze i maja szanse szybciej znalezc sie w ramionach mamy
Moja Jagodke rodzilam tydzien przed terminem - wiedzialam ze jest duza - ok 4 kg ale zaufalam mojemu lekarzowi - ze duze silnie pra i przesuwaa sie w dol kanalu rodnego i ze latwie e sie rodzi - i faktycznie - po 3 godzinkach Jagodka sie urodzila - wazyla 4020 - rodzilo i sie ja lepie niz pierwsza Agatke - 3520. Ale zapewne mialo to tez wplyw na to ze byl to moj drugi porod

Co do pepowiny - owiniecie jest bardzo czeste. Zobaczysz - wszystko bedzie dobrze. Nie chce sie wymadrzac - ale znow posluze sie przykladem i napisze ze Agata to byl wisielec - jak powiedzial lekarz - miala 2 razy owiniecie i dodatkowo petle z pepowiny na szyi:szok: jak wychodzila glowka - lekarz manipulowal paluchami odciagaac ja i panienka sie urodzila;-)
Badz dobrej mysli

Jolu badzo dobrze ze Twoje maleństwo jest duże! I nie martw sie bo taki Twój nastrój napewno niepokoi dzidzie! Wszytko bedzie dobrze. Musisz być dobrej myśli!

Ja wczoraj też mialam wisytke i usg! I szcz3

siedzę sobie z kawką (anatol ;-)) i czytam co naskrobałyście ...

Azile - to pierwsze dni w domu są trudne a potem wbijesz się w rytm "wolności" od pracy ;)

młody pojechał z P. i dziadkiem na targ, a ja mam w planach zrobić pranie (znowu...:szok:), poskładać to wczorajsze - już do pudeł (hip, hip) a potem pomykamy na piknik "U Słowian i Wikingów" w pobliskiej stadninie :-)

miłego dnia babeczki!!

odtuhowo wyslslam posta i nie skonczylam pisac! Moja niunia zdrowa łożysko w II stadium dojrzewania ułożone z przodu (zasłaniając przy tym dzidzie) :-D wielkość serduszka prawidłowa, serce 4 -jamowe, akcja serca miarowa o częstotliwości 134/min
prawidłowe zarysy kości czaszkowej kończyn górnych i dolnych, kregosłup symetryczny o zachowanej ciągłośći. budowa klatki piersiowej prawidłowa uwidoczniono prawidłowe zarysy i położenie : wątroby, żołądka , nerek i pęcherza moczowego. Płeć płodu : żeńska :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry