• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Bardzo dziękuję, mam tylko nadzieję, ze poród nie będzie zbyt długi i bolesny z powodu wielkości maluszka;-)najważniejsze, że jest zdrowy to się dla mnie liczy reszta to tylko moje obawy;-)bo szczerze to nie jestem wytrzymała na ból:szok::baffled::szok:

reklama
mnie w ogóle to ostatnio zaczęły swędzieć brodawki...

ja swojemu Yorkowi pokazuje brzuch i mówię, że tam mieszka Mateusz, i że jak się urodzi to będzie go Pilniować :-D:-D Ona słucha mnie uważnie i obserwuje brzuch i przy tym wszystkim jest taka speszona :-D:-D

Jak ja bym Yorka miala to bym go u siostry nie zostawiala, na moje nieszczescie przed zajsciem w ciaze kupilam amstaffa... teraz to bydle ma juz 10miesiecy i jest glupi bo na brzuch skacze... a i niestety nic do niego nie dociera... w tej chwili spedza cale dnie na dworzu a w domu tylko spi... w wakacje chyba nawet bedzie tam spal;)))
A co do brodawek to mi wczoraj troche mleka polecialo, bo na pizamie mialam dziwna plame...;-/ i tez mnie strasznie swedza...

Jola nie martw sie u niektorych z nas tez bylo niezaciekawie, ale dzieki temu ze lekarz zareagowal w pore wszystko jest ok, u ciebie tez na pewno bedzie wszystko dobrze, wypij meliske przed snem i wez magnez a powinnas sie troszke po tym uspokoic.
Dziewczyny gratki z powodu udanych wizyt;)))

Snoopy podziwiam odwagę :-Dja nie zdecydowałabym sie na takiego psa poprostu się ich boję a po ostatnich doniesieniach mediów o zagryzieniach dzieci przez te psy to aż włos mi się jeży, a jak piszesz ma 10 m-cy i jest głupiutki więc na Twoim miejscu udałabym się jak najszybciej do tersera;-)

Dziewczyny, przypomnijcie mi proszę, na którym wątku któraś z Was wklejała wiek ciąży i odpowiednią wagę dzidziusia. Nie mogę tego teraz znaleźć...
Znalazłam:
8Tydzień 3cm1,1g
12 Tydzień 9cm14g
16 Tydzień16-18cm110g
20 Tydzień 25cm300gram
24 Tydzień 30cm630gram
28 Tydzień 35cm100-1200gram
32 Tydzień40-42cm1800gram
36 Tydzień35-46cm2200-2300 gram
Przy urodzeniu49-54cm3200-3300
Ale wiemy, że są odstepstwa od reguły :-D

reklama