Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jedna Pani mi powiedziała że nie wytrzymam tyle. A ja już nie wytrzymałam i się jej zapytałam - A co myśli Pani ze pęknę???![]()

i dobrze jej powiedziałaś 

) przed sobą chodziły
bo na przykład od swojej ginki jeszcze nie usłyszałam, że mam jakoś duży brzuch, bo dla niej to norma
(albo nie chce mnie dobijać ;-)
)
wczoraj moja koleżanka zaczepiła mnie na ulicy (urodziła 4 lata temu) i mówi że ja tez już niedługo a ja jej na to że za 2 m-ce a ona że mam spory brzuszek a ja spytałam w którym ona m-cu urodziła - 36tc. Ponadto u mnie maluszek rzeczywiście ma mało miejsca bo brzuszek rośnie wolniej a maluszek jest sporawy (podejżewam, ze przez tę cukrzycę) jednak na razie nie paniukuję;-)
zaczęłam się drapac nie wiedziałam co to pierwsze co to ubranie do pralki a ja pod prysznic;-)i jakoś przeszło i obyło się bez sprayu i prania, ale ja byłam w lepszej sytuacji bo od razu zaczęłam sie drapać więc mogłam wcześniej zareagować.
hihi
W sumie, to w najbliższej okolicy mam 2 większe i kilka malutkich sklepików, więc zbytnio nie bardzo jest z czego wybierać
dlatego chyba większe zakupki przez neta będę robiła, chociaż mam stracha, że jak nie pomacam, to dobrze nie wybiorę 

dobrze, ze dął mi się wyspać po wczorajszych gościach. Przeważnie to budzi się razem z moim M 5.30 i tak przez pół godziny potrafi dokazywać.