magdalenkakol
Fan(ka)
oj to nie zle sie musialy tam usmiac z tej kobitki i jeje meza. Ja swojego chyba bym pogryzla w tym momencie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
,i naniosła Ci jajek i wykluja sie larwy-bedziesz musiała zaprosic pieska pare razy.Nie wolno zaniedbac,bo potem pchły zaatakuja noworodka.Moja kolezanka tak zapchliła mieszkanie,ze zrywali podłogi i robili nowe wylewki.Poprostu przygarneli kota,a po tygodniu wywalili,a pchły zostały i jak brakło żywiciela to zaatakowały ludzi.Koszmar,
normalka,dzieci z najlepszych domów,w najlepszych szkołach mają wszy.Czesto dostawałam zwolnenie od rodziców-Bardzo przepraszam,ale Rebeca dzisaj nie przyjdzie do szkoły poniewaz zaaplikowałam jej szampon na wszy.Będzie jutro.Mama.Hej dziewuszki.jesli chodzi o robactwo-melduje sie specjalistka;-)
Lekarstwo o nazwie FRONTLINE.:-)
taki psiukacz spray biały z niebieskim śmierdzący spirytusem czy octem
:-)