• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
A mi mąż nie pozwala jeść lodów, bo mówi, że się rozchoruję :angry::angry::angry: a ja mam na nie taką ochotę :-p a do sklepu nie dam rady się już doturlać :baffled: muszę mu trochę potruć, to może w końcu mi kupi :sorry2:

No Magdziarko ale Ty ważysz teraz 61 kg więc Ty to jestes szczuplaczek :tak:ale tak jak pisałam wczesniej zrobie zdjecia w sobote i wtedy będziecie widziec jak wyglądam, bo moze jakoś w tej pizamce i przy tym lustrze szczuplej wyszłam :laugh2:

no to mi odwrotnie - mówili do pewnego momentu,że mam bardzo mały brzuch... a teraz to już w sumie nie wiem ponieważ nie bywam ...
na ostatniej wizycie 2 tyg. temu dno macicy wynosiło 28cm a dzisiaj 33cm - tak więc brzucho rośnie :-)
Lilianka;
ładny okrąglutki domek i ładny dresik :-)

Szczupło to ja wyglądam w lustrze w sklepie w Orsayu tam mają specjalnie takie lustra żeby laski kupowały łaszki.w domu wyglądam normalnie i raczej dupka mi urosła i opadła :szok:( gdzie to było : ciągnie się za mną, kołysze na boki i szyderczo się śmieje - LEJDIS)

reklama
Mamootek ma rację- ostatnie badania dowiodły, że każda ilość nawet najmniejsza alkoholu szkodzi Maluchowi...
Mi się smaki pozmieniały i teraz lubę słodkie - no a waga później nie klamie :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry