• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
mnie zamieszanie związane z malowaniem pokoiku Malucha czeka w przyszłym tyg - mam nadzieję... jak mi się znowu wyręcą, to nie wiem co im zrobię :angry:

Lorciu :-)
Aniknulko;
pamiętam o imbirku :-) bierze to theraflu i jest już lepiej,kazałam jemu wziąć jeszcze na noc - być może rano będzie ok :-)

reklama
Snoopy mi też marzy się taka ręcznie robiona kołyska ale szkoda mi mojego M który i tak ma już pełne ręce roboty. Moja mama coś wykombinuje już ja ją znam :tak: nie chce żebym wnosiła wózek po schodach więc wykombinowała kołyskę
po porodzie to będziemy skonane i gdzie jeszcze taszczyć wózek na górę i dół

myślę,że jak poród się komplikuje i konieczne jest użycie np kleszczy to raczej lekarz wkracza do akcji...

Mamoo;
ta herbatka powinna być z liści malin :-) mam nadzieję,że taką właśnie Kupiłaś :-) mocno wierz w to,że pomoże :-D:-D

Joasia pewnie tak a poza tym przeziębienia nie wpływają na apetyt więc to też ma wpływ;-)

M na mojej kuchni przytył z 10 kg (od ślubu) ale teraz pije mniej piwka i brzuszek mu spadł:-D
niestety wraca sezon grilla więc się poprawi;-)ale dobrze wiedzieć, że moja kuchnia mu odpowiada:tak:

reklama
Aniknulko;
ja nie mam pojęcia... przez całą ciążę piję herbatę z owoców malin herbapolu. Natomiast nie wiem jaka firma robi tą z liści malin. Ja raczej nie będę jej piła i zostanę przy roibosie :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry