• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Dzieki kobietki, jestescie wielkie;))) chociaz do magdzierki powinnam sie zwracac chyba pani profesor;)))) bo tak jakby jeszcze w wieku szkolnym jestem;)))

Dobre Dobre. Ja teraz wszystkim tłumaczę że jestem na zwolnieniu( jak ktos np pyta o wyjaśnienie językowych potyczek) a i ciekawostka..technikum, w którym uczę jest o kierunku elektroniczno - telekomunikacyjnym...i chłopcy z mojaj klasy kiedyś wymyślili fachowe określenie : Pani procesor - bardzo mi sie to podoba i w ich ustach było komplementem;-):-)

Magdziarko, Jolu trzymam kciukasy za wyniki i wizyty u lekarza. Napewno będzie obrze, a przynajmniej trzeba tak myśleć. Wiara czyni cuda. Bądźcie dobrych myśli. Koniecznie napiszcie co tam lekarze powiedzieli. Czekamy na wiadomości:tak::-)

Ja jak miałam rodzić Kacpra to teściowa chciała mi też załatwić cesarkę bo pracowała w tamtejszym szpitalu. Miałam dylemat i wiecie, że się pokusiłam, ale w ostatniej chwili Pani anestezjolog mnie przekonała, że to nie jest dobry pomysł. Bo to normalna operacja. Stwierdziła wtedy, że jestem młoda i dam radę no i mnie przekonała. Później trochę żałowałam, bo Kacper urodził się z niedotlenieniem i dostał malutko punktów, ale na szczęscie wszystko dobrze się skończyło. Teraz nawet nie biorę pod uwagę CC no chyba, że zajdzie taka konieczność. Ale mam nadzieję , że tym razem będzie lepiej

:-)Witajcie!
Magdziara, Jola wszystko będzie dobrze.
Ja szykuje się i jade kupic sobie jakieś dodatki do sukienki na sobotnie wesele, ale tak na marginesie to w głebi serca zaczynam śmiać się - bo od paru dni mam takie samopoczucie jakby naprawdę miala rodzić.
Na wszelki wypadem kupię jakieś swiecidełka i mam nadzieję, ze rozsypię się po weselu hehe. :rofl2::happy::tak::-D

Magdziarko torbę lepiej wziąć bo nigdy nic nie wiadomo. A tak będziesz spokojniejsza, a nawet jak się okazę niepotrzebna to już będziasz ją miała przygotowaną na później

reklama
Mój M to w ogóle do szczupłych nie należy. Ale teraz przed latem się mobilizuje i postanowił schudnąć, a przydałoby mu się:tak::tak::tak: Narazie nie je kolacji i mniejszą porcję na obiad. A ja gotuję z przyzwyczajenia jak do niedawna furę jedzenia. Obiad zostaje, tyle tylko, że jak zostanie to mam na drugi dzień. I mogę się pobyczyć.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry