• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
fajne jest Tantum Rosa - tylko najlepiej dokupić taki mały spryskiwacz do kwiatków, tam rozpuścić a potem sobie psikać - wygodna sprawa :-)

Robiłam identycznie:tak::tak::tak: Sprawdzona metoda. Polecam.
A wracając jeszcze do kleszczy to mi zakładał lekarz. Ale zrobił to tak, że Kacper tylko przez 3 dni miał czerwony niewielki ślad. I zaraz zniknęło. Wiedział facet co robi. I za to jestem mu wdzięczna

reklama
A wy jak zwykle tyle piszecie że ledwo mogę to przeczytać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok:;-)
Magdziarko nie martw sie Olkiem, najwarzniejsze że będzie leczony i odnalazłaś problem. Czasem jest gorzej jak lekarze nie mogą nic znaleźć i po omacku leczą. A tak dostanie leki i będzie lepiej. Ja zawsze mówie że są gorsze choroby i ciesze sie z tego co mam. Nie warto sie zastanawiać i martwić "czemu ja" i takie tam. Życie trzeba brać takie jakie jest, bo innego nie będzie. Głowa do góry a leczenie na pewno przyniesie pozytywne skutki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jolu czekam z niecierpliwością na twoje wyniki i trzymam za ciebie kciuki, będzie dobrze;-)!!!!!!!!!!!!!!!

Ja dalej remontuje, padam z nóg. Bałagan wielki, dzieciaki sie nudzą bo pogody nie ma a w domu nie można sie ruszyć. Pozdrawiam wszystkie zatroskane mamusie!!!!!!!

Mnie czeka odświeżenie pokoju i to chyba w tym tygodniu. Pewnie na weekend. M ma zapierdziel w pracy więc pewnie wieczorkiem będzie to robił. Dobrze, że Kacper chodi w miarę wcześnie spać to nie będzie przeszkadzał, bo malować to on bardzo lubi.:-D:-D
Kołyseczka do mnie jedzie na dniach powinna być w domku. Później skoczę do sklepu zapytać czy mają stelaż do baldachimu. Choć nie liczę na to bo sklepy słabo zaopatrzone i większość rzeczy na zamówienie. Porażka. A jak nie to zostaje jeszcze internet:-)

Jak czytam te posty o remoncie, to śmiać mi sie chce:-):-):-)!!!!!!!!!! Bo myślałam ze tylko ja zostałam na koniec z tym całym bałaganem. Dziewczyny musimy myśleć optymistycznie i napewno nam sie uda zdążyć.
A tak wogóle to moja teściowa przychodzi co chwile i się pyta czy już nie rodze, podobno brzuszek mi już mocno opadł, więc sie boi że cały bałagan dla niej do posprzętania zostanie:-D. Ale ja sie nigdzie nie wybieram!

hej dziewczyny
Asia torba dzieki bogu jeszcze sobie poczeka dostałam wyniki wszystko ok białka nie ma :-D kamień spadł mi z serca a więc mogę powiedzieć smiało ze torba poczeka :-)

Mój maluszek już nie ma czkawek, za to rozrabiak jest z niego. Jak tylk się położę daje znać o sobie. A jak siedzę w jakiejś pozycji w której mu niewygodnie to bryka tak długo, aż jej nie zmienię. Uparty jest strasznie;-):-D

u mnie jak u Agusi, ładna pogoda słoneczko świeci i ptanie sie pierze
Madziarko
, pewnie juz wyszłaś do lekarza z Olkiem, 3maj sie kochana na pewno bedzie dobrze:tak::tak:
Jolu oby ta torba była jak najdłuzej w tej szafie, napisz koniecznie co i jak;-);-);-)

reklama
Jola cieszę się bardzo, że wyniki dobre. widzisz nie trzeba było się martwić na zapas:-) A teraz po tych kilku dniach stresów i nerwów porządny relaks ci się należy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry