• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dziewczyny - nie przejmujcie sie remontami - byle do przodu. Wyobrazcie sobie co sie u mnie dzieje:tak: - na srodku domku bloto - resztki tynku - po prostu budowa;-) - a ja co tam jade - ide do pokoju na gorze i widze gdzie bedzie stala kolyska maluszka i takie tam...wszystko mnie cieszy - bo to wszystko przeciez robimy dla naszych dzieci i naszej wygody (podobno - hehehe)

Snoopy - ja ledwo wytrzymuje z rodzicami jak przyjezdzaja na kilka dni do nas - zaciskam zabki i sie usmiecham - wiedzac ze wspolne mieszkanie tylko chwilowe....po prostu dla mnie bylaby to porazka - ale my 12 lat juz bez rodzinki mieszkamy - wiec nic dziwnego ze sobie nie wyobrazam powrotu do wspolnego zajmowania tych samych powierzchni:-D Dla mnie Twoje "cale szczescie" bylo by powodem wielu klotni - nie ma jak u siebie - nawet z remontem na karku:tak:

a dzis bylam u krwiopijcow:baffled: dobrze ze juz po

reklama
moj od wrzesnia ub roku schudl baaaardzo
napierw operacja Jagody a potem czynne budowanie - jak nam ekipy zwialy - suma sumarum - ponad 20 kg stracil i wazy niecale 70 kg :szok:
ale potem to sie podobno nadrabia

mi by sie tak przydalo;-)

Czas chyba by zacząć się hamować, moja siostra wciąż mi powtarza - Dziewczyno, Ty jesteś w ósmym miesiącu! Zmęczenie jednak daje o sobie szybciej znać niż kiedyś...zawsze byłam taka Zosia-Samosia, ale już dochodzę do wniosku, że nie warto, bo mamy na sumieniu nasze pociechy, więc zaprzestałam radzić sobie sama z wszystkim ;-)
Magdziarko, uspokoiłaś mnie, mamy więc po prostu silne dzieciątka :-)
Limbo, uważaj na siebie - a swoją drogą również dzięki Twoim doświadczeniom postaramy się każda z osobna hamować z wszystkim. Mam nadzieję, że już będziesz wypoczywać :tak:

Dzięki Magdziarko:tak:, fajnie być tak dowartościowaną:-D hehe
Milka, rzeczywiście przerażające to, co piszesz...człowiek zamiast cieszyć się życiem, to wciąż musi się przejmować i martwić, już nie mówiąc o robocie:baffled:. Swoją drogą, liczę na to, że jak zaczniemy się kiedyś budować, to też schudnę - mnie by się dopiero przydało :sorry2:. Zarezerwowałam sobie stanowisko przy betoniarce hehe...nie wiem czemu ale wolę taką robotę na świeżym powietrzu niż sprzątanie w domu:zawstydzona/y:

Ewcia moja dzidzia też tak kopie aż mnie boli i potrafie czasek krzyknąć. Mój brzusz ma różne kształty i to jest śmieszne. Najgorsze są noce bo nie mogę na boku leżeć, bo dzidzia wtedy strasznie kopie.
Limba to powolutku , nic z pośpiechem. Ja co prawda mam remont , ale tempo mam słoniowe i mały zemnie porzytek i pomoc. Ale mimo to czuje wieczorem straszne zmęczęnie.

Azile, moja Maleńka też daje czadu jak leżę na boku - dobrze, że to normalne:tak:, wtedy gadam coś do niej i po jakimś czasie chyba zasypia - a najlepszym sposobem jest ręka Męża, zaraz przestaje szaleć - chyba ma rękę do dzieci:-);-)

limba dobrze że dzidzia odpuściła.uważaj na siebie i wypoczywaj:tak:
ja od kilku dni mam mniej chęci na cokolwiek i przystopowałam :sorry2:
pogoda popsuła się więc coś czuję że długi weekend spędzę w domciu z rodzinką:sorry2:

Azile, moja Maleńka też daje czadu jak leżę na boku - dobrze, że to normalne:tak:, wtedy gadam coś do niej i po jakimś czasie chyba zasypia - a najlepszym sposobem jest ręka Męża, zaraz przestaje szaleć - chyba ma rękę do dzieci:-);-)
U mnie reka M też skutkuje. Czasem moja córeczka śpiewa do brzuszka i jest podobny efekt, troszke spokoju. Ja bardzo często chwytam sie za brzuch z powodu tych uciążliwych kopnięć. Fajnie to musi wyglądąć, jak idę ulicą i nagle łapię sie za brzuszek:-):-):-)

reklama
Jeśli chodzi o krocze to po pierwszym porodzie mój ginekolog powiedział,że mam krocze przemywać żelem z kory dębu (jest w aptekach) a kiedy zdjął mi szwy to kazał lać na rane po każdym umyciu wodę utlenioną:tak:
Byłam co do tego sceptycznie nastawiona bałam się szczypania itd ale powiem Wam,że nic nie bolało i rana bardzo szybko się zagoiła,nie mam po niej śladu:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry