• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
azile-ja jak lecialam w marcu do Polski(a byl to moj pierwszy lot),to podczas wzbijania sie nagle zlapalam sie tak odruchowo za brzuch-facet obok mnie spojrzal z przerazeniem!;-)

Ja tez dwa dni temu myslam ze juz bedzie po wszystkim, ale wzielam tab i sie polozylam caly czas mowiac do malenstwa, ze jeszcze nie jest gotowy na ten swiat i ze dobrze mu jeszcze w brzuszku bedzie. Prosilam i cotylko a w koncu malenstwo sie uspokoilo... A tak mnie w lewym boku cos kulo ze nie moglam sie nawet przekrecic o kroczu nie wspomne....

Jola;
super, ale się bardzo cieszę :-) :-):-)

Magdziarku;
...bo zacznę obgryzać paznokcie... daj znać.
a wyjazd dobrze Wam zrobi - zmiana klimatu zawsze dobrze wpływa na dobre samopoczucie...

Ewcia ja mam tak samo jak ty tez wole prace na powietrzu;))) i gdzies przeczytalam ze jestes taka zosia samosia;))) ja mam tak samo;))) denerwuje mnie jak ktos chce mi pomoc bo ja bym to lepiej sama zrobila;))) a teraz nic mi nie wolno... mama sie na mnie drze jak zakupy z auta chce do domu przyniesc...;))) ale jak jestem sama to robie to co chce;P

moze odczuwacie skurcze Brakstona akiegos tam....nie bede kaleczyla klawiatury - to sa takie skurcze przepowiadajace - nie grozace porodem...miesien macicy cwiczy sie po prostu do porodu.
Ja w zasadzie nigdy ich nei mialam - ale tydzien przed porodem Jagodki bylam przekonana ze rodze - tego sie nie da pomylic z niczym innym. Skurcze sa takie 30 sekundowe - napina sie brzuch i 20 a nawet 30 minut odstepu - i znow sie napina...nalepiej pisac sobie wtedy na kartce o ktore zaczal sie skurcz, o ktore skonczyl i jaka byla przerwa do nastepnego...jak czas miedzy skurczami sie skraca a same skurcze wydluzaja - moze to byc oznaka porodu, ale moze sa to tylko skurcze przepowiadaace. Ja wtedy o 4 rano weszlam pod prysznic - mowia ze ak woda nie zlagodzi - to to napewno porod - a ak zlagodzi - to przepowiadaace. No i u nie zlagodzila. A za 5 dni dostalam wlasciwych skurczykow. Niedawno znalazlam te karteczke:tak: fajna pamiatka....wlozylam ja tam gdzie byla - kiedys bede wspominac

reklama
Limba - normalnie czytałam Twoją historię z zapartym tchem... Dobrze,że wszystko się pomyślnie skończyło ... Ja już dawno odpuściłam z szaleństwem - zreszta, zalecenie lekarza i położnej...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry