• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Magdzirako z tym da sie zyc jak sa dobrze dobrane leki..zycze udanego wypoczynku,
kochane ja bede gosxciem teraz na forum mam meza w doku i do tego przygotowania do komunii .. Po 11 maja odbije sobie te wszytskie nieobecnosci.

reklama
Ja znow po dluzszej nieobecnosci mam nadzieje ze juz do porodu nie wyladuje w szpitalu.

Teraz probuje szukac ciuszkow na malego ale sa strasznie pomieszane mam nadzieje ze w koncu je poznajdu jeszcze trzeba je pobrac i wyprasowac.

Czasu juz niewiele.

Jola- fajnie,że wyniki są dobre :-)
Magdziarka- życzę wam abyście znaleźli dobrego lekarza, takiego z wiedzą i z powołaniem :tak:

a ja od rana jeździłam - kupiłam młodemu buty (czemu takie małebuty tyle kosztują?????), dokupilam kilka płytek, zrobiłam zakupy na weekend - niedawno wróciłam i ... czekała na mnie moja lampa do kuchni - miód na moje zmęczenie :-)oto ona:

Załączniki

• 355270097.jpeg
    355270097.jpeg
    64,7 KB · Wyświetleń: 39
Magdziarko - mysle o Was - mam nadzieje ze traficie na jakiegos dobrego lekarza ktory sie Wami zaopiekuje
jesli diagnoza sie potwierdzi - dobierze odpowiednie leki tak aby Olek mogl funkcjonowac akby nigdy nic. Buziaczki

To ja mam pytanie co do tego spryskiwania. Czy pryskać po podmyciu czy międdzy czasie jako odświerzenie rany????????? Jakoś tego wcześniej nie stosowałam i uświadomcie mnie:-)

nam mówili aby po podmyciu, a że zalecali podmywac się po każdym załatwieniu...;-)(przynajmniej na początku) - osuszać delikatnie ręcznikiem papierowym - tak jak napisała Milkaa

no ja wlasnie wstalam - 2 godziny mi zeszly - nakrylam sie koldra na glowe i mnie nie bylo.
Ale jak mam taki luksus - dzieci sa u babci - to korzystam - to chyba ostatni raz przed rozwiazaniem jak jestem sama - wiec bez skrupulow zostawilam wszystko i pospalam:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry