Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i nawet musiałam wziąć 75 E a nie 80 D, bo jak po porodzie zmniejszyłby mi się obwód, to wcale by się nie trzymał, a tak jest już dobry i po porodzie też powinien pasować, chyba że znów bardzo mi biust podskoczy (ale to największy rozmiar już był
)Ale jak te remonty , kiedy już będą skończone wpłyna na Wasze pozytywne samopoczucie - tylko pomyślcie... bedzie radośc, że hej. Sama to niedawno przechodziłam. A potem siada się w fotelu z herbatką lub kawką i tak się ogląda ten pokój i wszystko jest ładne czyste posprzątane - dla takiej chwili warto się pomęczyc!!
ale dzisiaj juz jestem w lepszym natroju i dobrej mysli, że przed porodem zdążymy 

Ewciunia mi maluch też czasem dowali i wtedy zwijam się z bólu...czasem krzykna ała...a mąż się wtedy dziwnie patrzy kilka razy miałam wrażenie że mały mi skórę rozrywa...silne te nasze chłopy!!!
chyba nie będę kupowała różowych ubranek 

Fajnie to musi wyglądąć, jak idę ulicą i nagle łapię sie za brzuszek:-):-):-)

dobrze, że udało Ci się wyciszyć, bo inaczej byłby pierwszy czerwcówkowy dzieciaczek ;-) wczoraj też zaszalałam, ale wiem, że muszę bardziej na siebie uważać 
hej dziewczyny
Asia torba dzieki bogu jeszcze sobie poczeka dostałam wyniki wszystko ok białka nie makamień spadł mi z serca a więc mogę powiedzieć smiało ze torba poczeka :-)
może lekarz wolał dmuchać na zimne 

ja też ją mam 
), biodra mnie bolą, ale jestem szczęśliwa, bo mężulek w końcu zaczął się mobilizować znów do pracy (właśnie działa w kuchni) a i logistycznie zakupki dla maluszka są rozplanowane, ale to temat na inny wątek ;-)
dostałam żelazo 2xdziennie, a teraz biorę już tylko raz dziennie. W ciąży łatwo o anemię i jest to, szczególnie w III trymestrze, normalne, więc się nie martw tylko łykaj tabletki i będzie dobrze