• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Jolunia bardzo się, że torba nie będzie potrzebna:-D
Mafdziarko najważniejsze, że wiesz i możesz działać dalej celem wyleczenia:tak:i nie zamartwiaj sie kochana będzie dobrze;-)
Iwoszku lampa bardzo ładna:-)udany zakup:tak:

reklama
Super porady dziewczyny, ja na razie krocze myję żelem z aloesem ale kupię w aptece tę korę dębu, Tantum rosa i wodę utlenioną mam nadzieję, że krocze szybko się zagoi ;-)

Ja dziś wstałam o 6 poszłam na targ po zakupy i tak się zmachałam że zaczął mnie boleć brzuch, pojawiłą się zgaga i zawroty głowy no i musiałam się położyć spałam do 12 ale dobrze mi to zrobiło. Zajęłąm się obiadem bo ma przyjechać rodzinka z Gdańska a teraz odpoczywam:tak:

Co do tego sprzątania to rzeczywiście trzeba uważać i wiem że nie ma przelewek zaraz ciągnie brzuch iboli krocze więc teraz staram się wszystko robić wolniutko:tak:

A mój mały też kopie wczoraj sobie pospał ale dziś nadrabia czasem to tak kopnie w jajnik że nie wiem czy to nie przedwczesny alarm:-)

Cieszę się, że dałam Wam powód do uśmiechu:-D:-D:-D

Kasia trzymaj się kochana i nie daj się będzie dobrze już teraz zostaniesz z nami i nie myśl już o szpitalu tylko zacznij się oszczędzać:tak:

Co do kg to z pewnościa je zgubimy:-Dja też nadrobiłam i to z nawiązką;-)ale nie ma co wszystko dla maleństwa:-D
Co dworku to uwielbiam kwiatki i grzebanie w ziemi jak byśmy nie mieli podworka z kostki i drugiego domu to pewnie miałabym ogródek drzewka itp a tak musze zadowolić się doniczkami na balkonie:-(

reklama
Dziękuję za otuchę;-)

Wiecie tak sobie myslę, że jeszcze nigdy tyle osób w jednym momencie tak mocno nie trzymało za Nas kciuków...To taka zbiorowa forma terapii. Nasza pani doktor jest uznaną w Olsztynie specjalistką więc mam nadzieję, że jesli diagnoza zostanie powtórzona to poprowadzi Nas tak jak umie najlepiej...

Wróciłam od dentystki zarobiłam aż trzy ząbki - został jeden - taka większa robota na za tydzień. Mąż wrócił już do domku pojechał z Olkiem do teściów...Ja troszkę z Wami posiedzę i uciekam prasować bo nie mam co zapakować na wyjazd wszystko zostało poprane ale nie było kiedy poprasować tak więc zebrało się bardzo duzo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry