• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ale z tego co wiem, to anemię leczy się min. 2-3 miesiące, żeby można było zobaczyć dobre wyniki :sorry2: ja póki co wcinam te tabletki i mam nadzieję na poprawę :sorry2: za mięsem ostatnimi czasy nie przepadam, a na buraczki też nie mam ochoty, więc tylko tabletki mi zostały :-D

A tak zmieniając na chwilę temat, Wam też jest tak gorąco? Męzulek trzęsie się z zimna, zamyka okna, a ja się prawe gotuję :baffled:

reklama
A ja jakos nie mam problemow z zelazem i nigdy nie mialam;))) to mnie chociaz pociesza;))) aco do ciepla, to J. jest ostatnio tez jakos zimno a ja niestety bez otwartego okna nie usne;)))

Ja też mam anemię i biore ten sam lek co Magdziarka (wyniki też mam podobne;-)). Dla mnie gin powiedział ze to nie tragedia tylko mały niedobór żelaza.

A ja dzisiaj mam kiepskie samopoczucie. Strasznie mi suchła prawa noga, jest dwa razy większa od lewej . Na dodatek to czuje się taka zmęczona, że nie jestem w stanie co kolwiek robić.
Ale M dzisiaj kączy malowanie pokoju dzieci, jutro tylko sprzątanko i będziemy mogli meble składać. Zostanie do pomalowania duży pokój i kuchnia, mam nadzieje że jutro z tym się uporamy;-)
Mata cieszę się ze u ciebie też z remoncikiem do przodu;-)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Magdziarko będzie napewno dobrze. Każda choroba dziecka dla matki jest straszna, ale dzieci znoszą je fantastycznie. Napewno będzie dobrze, dostaniecie super leczenie i będzie juz tylko dobrze. Znam kilka osób które z tą chorobą świetnie sobie dają radę. Więc bądz dobrej myśli:-)!!!!!!

Ja też się cieszę :tak: jak dobrze pójdzie, to dzisiaj mężulek skończy kłaść drugą warstwę gładzi (i o dziwo jakoś mu to nawet idzie, a nigdy tego nie robił :tak: i nawet sobie podśpiewuje :szok:) teść od jutra ma wolne, więc w dwa dni może położą płytki na podłodze (strasznie nierównej :baffled:), potem tylko fugi, szlifowanie gładzi (jak dobrze pójdzie, to nie będzie dużo do szlifowania), odkurzenie, malownie i przerzucamy kuchnię :-):-):-)

a i tak chciałabym coś tam porobić, ale nie mogę :sorry2:

sorry ze zmieniam temat, mam dzisiaj takie dziwne uczucie jak by mi rtos zrobil pokrzywke, tak mnie miesnie rak swedza, czy to normalne?? I czym moze to byc spowodowane?

Mi też kazał brać zelazo ale ja stwierdziłam, że narazie nie będę brała. Mam hemoglobinę 13,1 i wydaje mi się, że jak na ten etap ciąży jest OK. Sam powiedział mi że jest bardzo dobra, ale kazał brać zapobiegawczo. Zobaczę w przyszłym tyg. bo idę na wyniki jk się pogorszy to będę łykała:tak:

No no no Marta widzę, że Mąż wziął sie do pracy na całego. Oby tylko wytrwał w tym. Trzymam kciuki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry