• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Magdziarko powtórzysz Olkowi badanko i wtedy zobaczysz czy diagnoza się potwierdzi. Tak jak dziewczyny napisały grunt to znaleźć przyczynę i zacząć leczyć, gorzej jak nie wiadomo co dolega i lekarze bawią się w zgaduj-zgadulę. Będzie dobrze. Wiesz, że na nasze wsparcie możesz liczyć zawsze:tak:

Jolcia świetnie to ujęłaś:-D:-D:-D:-D

reklama
Mata;

Odnośnie opuchlizny...
położna powiedziała mi,że widzi po mnie zmianę i to,że zaczynam puchnąć...może to być pierwszym symptomem zatrucia ciążowego - ale oczywiście nie musi... Powiedziała mi abym wytrwała chociaż do 36 tygodnia..

Joanna wypluj te słowa. Jesteś zdrową Kobietką i tak masz myśleć. A opuchnięcia się zdarzają, zwłaszcza teraz jak zrobiło się cieplej. Nie może być inaczej.

Aniknulka odpoczynek, odpoczynek i jeszcze raz odpoczynek.

Dziewczynki wszystko będzie dobrze :-D

Magdziarko nie martw się najważniejsze że wiesz jak pomóc Olkowi a to najważniejsze i głowa do góry SUPER MAMUSIU:-Da na majówce naładuj akumulatorki

Joanna to ja mam tak samo:-D:-D:-D No może odrobinkę biuścik mi się powięksszył, ale nie na tyle, żebym co chwilę zmieniała rozmiar cyckonosza;-);-);-):-D:-D:-D. No ale widać już taka nasza uroda;-):-D

A ja dziś kupiłam wodę utlenionę, dwie saszetki Tantum Rosa, żel z kory dębu do higieny intymnej, małą gruszkę do noska w razie czego (jakby frida była dla mnie zbyt skomplikowana);-)

Dzieki dziewczyny.

W poniedzialek ide do mojego gina i zobaczymy co powie. W szpitalu mowil ze bede rodzila miedzy 36 a 37 tyg ze wzgledu na moje lozysko ktore juz od jakiegos czasu ma III stopien dojrzalosci, zwapnione okropnie.
U mnie ten problem ze nie mam pojecia kiedy mialam ostania miesiaczke przed zajsciem w ciaze wiec obliczona na oko. Z usg wychodzi ze dzidzia wieksza o jakies 2 tyg.

kasiu głowa do góry!będzie dobrze!może faktycznie dzidziolek jest o wiele starszy a ty urodzisz w terminie:tak:życzę ci i dzidzi dużo zdrówka!!

witam wszystkie czerwcowe mamusie:tak:

Z okazji tak pięknego dzionka chciałam pogratulować sobie i iwoszkowi dotarcia właśnie do 9 miesiąca:-)
co prawda chmury zaczynają powoli zawiewać na niebie mimo wszystko tryskam pozytywna energią:-)

miłego dzionka mamusie:-)

Jolu cieszę się że wszystko w porządeczku:tak:
Magdziarko głowa do góry będzie dobrze:tak: tak jak pisałaś Olek jest pod opieką bardzo dobrego lekarza który na pewno odpowiednio poprawadzi twojego synka!!!

reklama
U mnie pogoda też nie najlepiej się zapowiada:-(. Pochmurno i chłodno. no ale to przecież Majówki więc jaakby mogło być inaczej.
Pozdrowionka dla Was wszystkich:tak::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry