• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witajcie Czerwcóweczki!
U mnie pogoda jak na razie ok- sloneczko swieci ale chmurki tez sa :baffled:
Siedze sama w domku bo przed chwila mojego Ł wezwali do pracy bo ma dzis dyzur telefoniczny :angry: i znow bede sie nudzic...

o i powoli dochodzimy do końca jeszcze trochę a będzie po wszystkim pociechy bedą już obok nas :-D
Gratuluję dziewczyny

U mnie pogoda też nie najlepsza :-( zimno, wieje i pada deszcz :baffled: a tak ładnie się zapowiadało :sorry2:
Ale to może i lepiej, bo będę pisała pracę :-D

Mężulek zabiera się za kuchnię, a jutro teść przyjedzie położyć płytki na podłodze, mam tylko nadzieję, że tym razem obędzie się bez żadnych kłopotów, bo coraz częściej mam wrażenie, że nasze mieszkanie to jedna wielka kinder niespodzianka :-D

dzięki za gratulacje!!:-)

u mnie zaczęły się chyba jakieś skurcze przepowiadające - od wczoraj mnie gnębią co jakiś czas :baffled:
piszę "chyba", bo z Krzymkiem nie miałam żadnych skurczy i nie bardzo wiem co się dzieje :szok: - ale funkcjonuję sobie w miarę normalnie (może więcej poleguję), właśnie wróciłam z basenu, w poniedziałek wizyta u gina to może się dowiem o co chodzi ;-)

reklama
Iwosz u Ciebie to rzeczywiście już nie długo, kto wie czy nawet nie za 2 tygodnie :szok: jejku jak ten czas leci, ani się obejrzę i na mnie też przyjdzie pora :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry