• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dzięki Kochane;
w sumie to się źle nie nastawiam... widzę się często z położną i ona mnie bacznie obserwuje. Jak na tą chwilę białka w moczu nie było tak więc powinno być ok :-)
Odnośnie pokoiku... Dzisiaj czytałam w M jak Mama wywiad z Mają Ostaszewską - niespodziewanie urodziła miesiąc wcześniej i nie mieli nic kompletnie dla Dzidzi przygotowanego. Dzisiaj J dzwonił do naszego znajomego aby jak najszybciej zacząl malować pokoik i składać meble bo to różnie bywa... a chciałabym aby się tam trochę przewietrzyło

reklama
Tak jak myszka zazdroszcze wam szykowania pokoikow, ja wywalilam pare klamotow z pokoju i zrobilo sie miejsce na lozeczko i szafke z ubrankami, ale przypuszczam ze malenstwo bedzie spalp z nami;)))

A u nas odwrotnie bylo, gdzies do 19 bylo ladnie a pozniej zaczelo sie chmurzuc i kropic...teraz padalo troszke... Chodzilam jakas naburmuszona i krzyczalam na kazdego bo juz ktorys dzien z zedu nie wychodzilam z domu tylko w lozku, wyszlam na grilla posiedzialam godz i zlosc mi przeszla;)))

Kasiu wszystko będzie dobrze:tak:mój maluszek też wg usg jest większy najważniejsze jest zdrowie, którego Tobie , obecnym i przyszłym mamusiom życzę:-D

Agacinko gratulacje dla Was i pieska:-D

Magdziarka cieszę się, że dotarliście szczęśliwie odpoczywaj i nabieraj sił:tak:
Asia życze Twoim domownikom zdrowia:tak:

Iwosz, Lorcia gratuluję 9 m-ca jeszcze tylko miesiąc i maluszki będa w Waszych ramionach :-D

Dziewczyny ja bym chciała by maleństwo było w naszej sypialni tak na początku ale większość w niej miejsca zajmuje małżeńskie łoże 2m na 2m więc byliśmy zmuszeni (a raczej ja) przygotowac inny pokoik :tak:przewijak, wózek, łóżeczko i te sprawy zajmują trochę miejsca

Joasia mam nadzieję, że już niedługo pochwalisz się zdjęciami maluszkowego pokoika:-D

a u mnie od wczoraj do teraz cały czas pada deszcz:-( buu
mam nadzieję że się rozpogodzi bo cały dzionek trzymać trzylatka w domu to istne szaleństwo:tak:
magdziarko życzę ci udanego pobytu i lepszej pogody niż u mnie:tak:
Asiu u mnie są dwa rodzaje skurczów jedne to zwykłe stawianie się brzuszka a drugie już bolą jak na okres bądź bolesne jajeczkowanie(tak bynajmniej ja to odczuwam) podejrzewam że te drugie mają największy wpływ na moje rozwarcie i skracanie szyjki:sorry2:
Agacinko gratuluję tak ślicznego czworonoga:-)

miłego dzionka mamuśki:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry