• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Ja wczoraj w nocy mialam przepowiadajace... Juz wiem jak sie je odczuwa, przy tym brzuszek mo stwardnial i nie moglam sie nawet przesunac blizej stolika zeby wziac tabletke, na szczescie Jarek mi ja dal i po paru minutach sie uspokoilo, ale myslalam ze niewytrzymam i krocze tak mi sie napielo ze myslalam zejuz glowke mam miedzy nogami, ale na szczescie fauszywy alarm.

Dzisiaj juz mam dobry humorek;)) Dostalam sniadanko do lozka i sobie leniu***je na calego;))) moj siostrzeniec sie teraz zapytal za ile nocy dzidzius juz bedzie;)))

To prawda Asiu szczęsciara ze mnie jeśli chodzi o brak skurczy:tak:;-)
Współczuje Wam dziewczyny,że musicie leżeć:-(dobrze,że to już końcówka:tak:
Mi też każdy mówi,że już niedługo ale mi wydaje się,że to cała wieczność:dry:

Mi tez sie juz wszytkiego odechciewa :-( znów siedze sama w domu Ł- znowu w pracy dzisiaj do 22 :angry: jestem zmeczona samym siedzeniem- chciałabym sie gdzieś przejśc ale nie mam siły sie zebarac i pogoda do d...py, w domu tez mi sie nie chce siedziec- najchetniej pogadałabym sobie z mamą tylko ze jest 450 km ode mnie. i tak siedze sma i mam jakiegos doła- do nikogo nie moge sie odezwac. Tak to jest przeprowadzic sie tyle kilometrów od domu rodzinnego :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry