Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Miałam pare razy podobnie, wystraszyłam się i dzwoniłam do gina, kazał zwiększyć dawkę fenoterolu i leżeć, ale takie skurcze będą już coraz częściej, w końcu dziewczyny już prawie finisz :-)boli jak na miesiączkę![]()
Cześć Dziewczyny :-)
Wróciliśmy właśnie z wystawy i muszę się Wam pochwalić, że nasz pies zajął pierwsze miejsce, dostał ocenę doskonałą i złoty medal :-) Wstawiam fotkę na zamknięty, gdyby ktoś chciał zobaczyć.
Mi tez sie juz wszytkiego odechciewa :-( znów siedze sama w domu Ł- znowu w pracy dzisiaj do 22jestem zmeczona samym siedzeniem- chciałabym sie gdzieś przejśc ale nie mam siły sie zebarac i pogoda do d...py, w domu tez mi sie nie chce siedziec- najchetniej pogadałabym sobie z mamą tylko ze jest 450 km ode mnie. i tak siedze sma i mam jakiegos doła- do nikogo nie moge sie odezwac. Tak to jest przeprowadzic sie tyle kilometrów od domu rodzinnego :-(
Magdziarkaaaaa ależ Ci zazdroszczę!! Nawdychaj się jodu za nas wszystkie!!! i wypoczywaj kochana![]()
Szalone..............u Nas wczoraj było cudnie a dzisiaj to tak wiecie łapaliśmy pogodę z rana deszczyk potem ładnie potem deszczyk potem ładnie..........ale nie leje jakoś mocno tylko siąpi więc spokojnie z płaszczykiem przeciwdeszczowym można spacerować.....a powietrez rzeczywiście jest jakieś inne...i ryby mi smakuja i kawka pita na tarasie z widokiem na morzeAle Magdziarko masz fajnie :-) aż Ci zazdroszczę ;-) ja siedzę w domku, za oknem pochmurnie i zaraz spadnie deszcz![]()