• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Iwoszek;
Dziękuję :-)
Magdziarka;
no właśnie, co z tą pogodą??? przecież miało być tak pięknie... My dzisiaj mieliśmy przejechać się na działkę aby zmienić klimat - ale niestety, pokręciłam się po domku, wstawiłam kilka pralk i zaczął mi twardzieć niebezpiecznie brzuch a do tego takie ,,napieranie'' na krocze - i tyle z naszego wyjazdu :-( wylądowaliśmy w łóżku - ale sobie nie myślcie, że coś się działo - przecież mam zakaż :-D:-D
Kasia;
miło Ciebie zobaczyć :-)

reklama
Przeglądałam przed chwilką wasze zdjątka i tak ogólnie tylko skrobnę - wszystkie prześliczne , Madziu wygląsz kwitnąco.
Ja z mężem widywałam się raczej wieczorkiem albo przelotnie w ciągu dnia, ma tyle pracy że :szok: a ja przez te parę dni u niego z powodu braku zajęć to ciągle spałam . Zmierzyłam sobie raz ciśnienie i już wszystko było jasne 89/56.
Wróciłam wcześniej bo dziś cały dzień padało, głupio się czułam jak teściowa zmywała itp i wszyscy mnie wyręczali . Jutro moja babcia kończy 80 lat więc będzie imprezka.

Moja mała mnie tak kopie że aż czuję jakby chrząstki . Nie powiem bo w pierwszej ciąży zupełnie inaczej było . Moja mała ma chyba ADHD :szok::szok::szok:.
Ostatnio ma też czkawkę. Martwię się czy to normalne czy może coś z serduszkiem. Mój twierdzi że tą drugą ciążę przeżywam dużo bardziej niż pierwszą.

Ja tez mam ostatnio takie klucie w okolicach krocza,tak od srodka.Dzis powtarzalo sie to dosyc czesto,razem z napieciem brzucha....Pewnie mala juz sie tam dociska;-)

Moja mała mnie tak kopie że aż czuję jakby chrząstki . Nie powiem bo w pierwszej ciąży zupełnie inaczej było . Moja mała ma chyba ADHD :szok::szok::szok:.
Ostatnio ma też czkawkę. Martwię się czy to normalne czy może coś z serduszkiem. Mój twierdzi że tą drugą ciążę przeżywam dużo bardziej niż pierwszą.

Kasia ja mam identycznie, małe tak kopie, że aż brzuch boli, a czasem jak kopnie z obrotu to czuję chlupanie w brzuchu :szok:;-):-D

A czkaweczkę to miewa kilka razy dziennie :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry