• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja na szczęście jeszcze nie czuję takiego parcia, co najwyżej kłucie po bokach, ale tak zawsze jest, Wy już zapominacie o jakichś dolegliwościach, a ja dopiero je mam :sorry2: ale przynajmniej wcześniej sobie poczytam i wiem na co się przygotować ;-):-D

reklama
ech, ja dzisiaj zaczęłam przygotowywać ubranka dla Malucha do szpitala - tak jakoś będę się czuła bezpieczniej...
Dzisiaj ślub mojego ulubionego kuzyna, z którym się wychowywałam... bardzo żałuję,że nie mogę tam być... lekarz powiedział abym lepiej nie jechała ponieważ jak dla mnie może to być bardzo męczące. Jako reprezentacja pojechał J.

Ja jeśli mniej chodzę i sie wysilam to brzuch nie boli ale jak tylko coś szybciej podejdę lub za dużo chodze to dół brzucha boli i czuję krocze (czasem to boli tak mocno, że się boję iż :szok:mały może z niego wyskoczyć):szok:

Cześć laseczki my już w domku - wszędzie dobrze ale tutaj najlepiej.

ech, ja dzisiaj zaczęłam przygotowywać ubranka dla Malucha do szpitala - tak jakoś będę się czuła bezpieczniej...
.

Ja już mam spakowaną torbę.....w razie Niemca tylko dopakuję szczotkę do zębów i klapki :)A juz mam skurcze przepowiadające...... i to tak od dwóch dni doś regularnie tzn..raz dwa dziennie. Ale jaja no w sumie został miesiąc na dobrą sprawę czyli 4 tygodnie .Kiedy to minęło.............

A u mnie już odpoczynek, rodzinka pojechała a teraz leżę w łóżeczku i odpoczywam po obiadku.
Mój mały miał dziś dwa razy czkawkę nie wiem czemu jadłam normalnie:no:
Ogólnie to nie mogę sypiac jestem jakaś nakręcona i ciągle ziewam może to tak ma być w 8 m-cu ale od jakiegoś czasu to szybko się męczę i brzuch częściej pobolewa boję się że zbyt wcześnie sie rozdwoję:crazy:
Zaraz z M idziemy na festyn więc odezwę się wieczorkiem może humorek mi się poprawi:tak:
Buziaki

Mi dzidzius przestal prawie wcale sie ruszac odczuwam tylko czkawke i raz moze dwa na pare godzin ruch malusza, dzisiaj prawie nic nie jadlam bo mnie po wszystkim sciaga... sniadanie zjadlam dopiero o 14... spokuj przed burza???

Magdziarka niby 4 tygodnie, ale przecież możesz urodzić już za 2 :szok: Leci ten czas... Nim się obejrzymy, to będziemy przygotowywać roczek dla naszych maluszków ;-):-D

Drogie mamusie, dwa dni bez was i tyle czytania:szok::szok:!!!!!!!!!!!!!!!
U mnie remont zakończony:-), zostały jakieś małe poprawki. Umęczyłam sie nim strasznie. Dzisiaj prawie cały dzień przespałam , miałam też stawiaqnie brzuszka no i jeden niezły skurcz:szok:. Już sie nawet przestraszyłam że sie coś zaczyna. Ale powiem wam , ze dzisiaj sie dziwnie czuje:-(.
Jeszcze mam sporo pracy w domu, ale nie mam siły. Czuje ogromne zmęczenia.
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny z powrotów :-).

Kasiu to moja dzidzia jest jak twoja;-). Kopie i ma czkawki okropnie, czasem te kopania bardzo bolą:szok:, ale mam nadzieję ze już niedługo :-)

reklama
Azile gratulacje z okazji ukończenia remontu :-):-):-)

Ja co najwyżej mogę pozazdrościć, bo u mnie znów nic się nie dzieje :baffled:

Ale co tam, jestem dobrej myśli, że zdążę ;-)
Pisała dzisiaj do mnie ciocia z Niemiec, że po swoim małym przywiezie mi ubranka, więc jedne zakupy z głowy, co najwyżej kilka rzeczy dokupię i już.
Któregoś pięknego wieczoru, jak już kuchnię przerzucimy (mam nadzieje, że jeszcze w przyszłym tygodniu :sorry2:), siądę z mężulkiem i zamówię pościel, pieluchy i inne duperele, miejsce w szafce jest, więc mam gdzie to upchnąć ;-)
Mam tylko nadzieje, że nie zacznę sie wypakowywać zanim wszytsko przygotuję :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry