• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
idę ze swoim ,,wielkim'' Yorkiem na krótki spacerek :-) buźka Mamuśki.
A tak w ogóle to dzisiaj wzięliśmy z J. dużego psa i małego - no i ten maluch szedł przy Jacku :-) ja jemu na to, że facet tak jakoś dziwnie wygląda z takim małym pieskiem na spacerze :-D
Mówię Wam jak to śmiesznie wyglądało :-D:-D duży facet i 1.5 kilowy piesek, który cały czas wygląda jak szczeniaczek :-D:-D

Joanna idź się dotlenic......przed snem jak znalazł.:-D

A ja ledwo wróciłam do domu a już widzę milion rzeczy do zrobienia...dzisiaj chyba sobie odpuszcze..a w ogóle zostaję sama. Mąz idzie do kumpla( na wódeczkę) a Olek pojechał do teściów na noc. Ale przyda mi się taki wieczór. Popiszę sobie z Wami...spokojnie się wykąpie...może cos będzie w TV.

hej czerwcóweczki :-)
Własnie przyjechaliśmy z majóweczki mieliśmy przyjechać jutro ale pogoda do ... i zimno nawet moj malutki piesio zmarzł i chodził cały czas w płaszczyku przeciw deszczowym :-(:-(
:-(:-( a po za tym zamiast odpocząć wróciłam bardziej zmęczona :-(

No trzeba przyznać że majówka nie była najpiękniejsza....ale myśmy złapali kilka ładnych momentów..U nas była pogoda w kratkę.:tak:
Najładniej chyba miała Joaś:tak: bo wyjechali w ubiegły weekend a początek tygodnia był ładny.No nic..podobno po niedzieli mają być upały:szok:i już nie wiadomo czy się cieszyc i co lepsze z dwojga.​

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry