• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja nad morzem nie odmówiłam sobie dosłownie pół szklaneczki i to juz w pensjonacie żeby na mieście zgorszenia nie siać. Chociaz widziałm zjawisko -lasia lat może 18 miała. Brzuch jak mój z 7- 8 miesiąc na wierzchu spodnie pod brzuchem gołe cycki a ja w dwóch polarach...i co to znaczy świadome macierzyństwo.

kasiau no to udanego remontu zapału i siły Ci zyczę:tak:

A mój mąz dzisiaj się dowiedział że dostał podwyżkę, więc raczej zostanie w firmie - fakt te dojazdy to masakra:szok:ale teraz my slimy co by tu...większa chata, budowa domu( działka jest) a może przeprowadzka bliżej jego pracy...............

O matko zapomniałam o gofrze w gofrownicy....
lecę..............

reklama
Kasiu ja tez chce już sie rozpakowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale bać sie boję, i nic na to nie poradzę!!!! Napewno będę twarda i nie mam zamiaru ulec tym boleściom. Dałam rade dwa razy to i trzeci dam radę

Azile bardzo się cieszymy z tej podwyżki bo ona pozwoli mi spokojnie siedzieć na wychowawczym rok a może dłużej...ale mąz nie wyklucza, że jak zadzwonią z Kan- termu z lepszą ofertą to nie weźmie posady.

Co do gofrów to chetnie bym Ci wysłała - najszybciej pocztą elektroniczną:-D

Co do gofrów to chetnie bym Ci wysłała - najszybciej pocztą elektroniczną:-D
oj!!!!!!!!!!!!!!!! gdyby tak sie dało. Ale tak to musze się pocieszyć, że zjem sobie może jutro jak pójdziemy na spacerek.
Widzisz madziarko fajnie jest być z dziećmi w domu i sie bardzo cieszę że będziesz mogła być na wychowawczym!!!
A dzisiaj okazało sie ze przyjeli w koncu mojego synka do szkoły i na dodatek w klasie będzie tylko 21 uczniów , jestem z tego powodu bardzo szczęśliwa:-)

reklama
Właśnie jutro zaplanowaliśmy grilownie:-):-):-), ale co prawda to ja nie przepadam za grilem. Zawsze mnnie brzunio potem boli, ale mąż miał taką chętkę wiec nie mogłam mu jemu tego odmówić

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry