• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Magdziarka gratulacjie z okazji podwyżki męza :-)
Nie martw się, ja też nie załapałam się na podwyżkę :sorry2:

Jolu mam nadzieję, że maj będzie miesiącem podwyżek, może mój mężulek też dostanie ;-):-D:-D:-D

SKO ja raczej nie pamiętam czegoś takiego bo u nas SP nr 7 w OStrołęce nie było czegoś takiego a szkoda kurde bo może by nauczyło to człowieka oszczędności :tak:.
Madzia a dlaczego ty nie dostałaś skoro wszyscy nauczyciele dostali nie rozumiem :-(

u mnie dzidziuś miał wcześniej napady czkawki a teraz bardzo rzadko ale za to dostaje regularne kopniaki które niestety już bolą;-)

Witam was w słoneczny poranek. Mój M też dostał podwyżkę no i umowę na stałe, co nas bardzo cieszy. Ja czekałam na podwyżkę ale nie dostałam bo jestem w ciąży:-(, nie warto inwestować w ciężarne.
Co do szkoły to ja też sie bardzo cieszę z tego że będę mogła dzieciom poświęcić czas i będę spokojna że wszystko jest odrobione. U mnie córcia do zerówki a synek do pierwszej klasy wiec będzie dużo pracy:-). Ale ja sie cieszę jak dzieci mają zajęcia.
Ja siedzę dzisiaj w domciu, strasznie mnie głowa boli i nie wiem czy ucho na nowo mi sie nie odzywa. Ten mój remont to mi na dobre jakoś nie wychodzi.
Ale życzę wszystkim pogodnego i miłego dzionka.:-):-):-):-):-)

reklama
Oj a te czkawki to mnie już denerwują:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Czasem nie mogę sie skupić bo brzuch tak rytmocznie podskakuje. A i wczoraj wieczorem znowu brzuszek mi twardniał, wzięłam nospę i poszłam spac, ale dzidzia zaczęła sie tak wiercić, że noc prawie nie przespana.:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry