• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
No to też dobre wieści. Nasz Olek też przyjęty ale jeszcze nie było podziału na klasy..muszę iśc to sprawdzić koniecznie bo jest kilku takich chłopców, że lepiej by było aby nie trafił Olek na nich w klasie. Ale mamy ciocię w tej szkole jak coś przeniesie Olka. A teraz się zastanawiam czy z racji różnych Olkowych przypadłości zdrowotnych nie dać go do klasy integracyjnej.Tam są takie dzieci z niedosłuchem na wózkach i niby Olek nie wymaga szczególnej opieki to zawsze by był w klasie 15 osobowej pod opieką psychologa itp...no nie wiem..muszę to przedyskutować z mężem i może lekarzami Olka czy to ma sens itp.

reklama
No tak jeszcze ta szkoła , jakoś to będzie. Moja bratowa już ma w tym roku maturzystę i narzeka że wcale się nie uczy a to już w poniedziałek.
:-)Ja się ciesze, że przynajmniej we wrześniu będę w domku i te pierwsze chwile w szkole będę w pełni przeżywała z małą i nie będzie skazana tak od razu na świetlicę . Planuję jednak powrót do pracy ale w sumie zobaczymy jeszcze jak to wszystko wypali i czy będą mnie chcieli z powrotem .

:-)Ja się ciesze, że przynajmniej we wrześniu będę w domku i te pierwsze chwile w szkole będę w pełni przeżywała z małą i nie będzie skazana tak od razu na świetlicę .

To właśnie tez mnie cieszy, że będę mogła po młodego pójśc, że nie bdzie siedział w świetlicy, że lekcji dopilnuję itp. Początki są ważne a my akurat bedziemy z naszymi starszakami. Widzisz Kasiu dobrze Nam się to poukładało:-D

MI też biuścik skoczył tylko o rozmiar za to pamiętam ,że w 3 dobie to z dnia na dzień o 2 rozmiary albo i trzy:-)

Kasiu nie strasz, bo ja kupiłam sobie teraz stanik do karmienia, ale jest prawie w sam raz, a jak biust z rozmiar albo dwa podskoczy, to będzie katastrofa, bo juz kupiłam największy standardowy rozmiar :baffled:

A o brodawkach to też mi nic nie mówcie, bo zawsze miałam małe, a teraz to są olbrzymie:szok:
Ale ponoć dlatego się zmieniają, powiększają i ciemnieją, żeby dziecko łatwiej trafiało do celu ;-):-D

Co do gofrow to ja sobie dzisiaj na sniadanko zrobilam z cynamonem, bo jakos zaczol mi smakowac;)) Magdziarko gratuluje podwyzki meza;))) Moj brzydal tez dostal podwyzke;)))
Ja sie zastanawiam czy by juz lozeczka nie wstawwic bo nigdy nic nie wiadomo...A co do grilla to karkoweczki bym sobie zjadla;))))

reklama
Madziu gratuluję podwyżki męża :-).
Moj maz też dał podwyżkę swoim pracownikom :-D maj miesiącem podwyżek :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry