• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mata spoko Wam pewnie jak już urosły sporo to już zaprzestaną , to może podobnie jak z brzuchem, niektórym wyskoczył od razu a innym później
:-)

reklama
najpierw to sie przywitam po kilkudniowej nieobecności i zacznę czytac zaległości,
mam nadzieje że wszystkie jeszcze 2 w 1:tak:
wylądowałam w szpitalu ze strzasznymi bólami brzucha, chciał mnie zostawic, ale sie nie zgodziłam, biorę nospe, magnez dużo leże i na szczęscie wszystko jest ok:tak::tak:
dobra zaczynam czytać lekturkę hi hi

ja problem z zasypianiem miałam przez kilka ostatnich dni, ale wczoraj wszystko wróciło do normy:tak:
szybko zasypiam, bez zadnych problemów, wystarzcy podusia. kołderka i telewizorek (najszybszy usypiacz na świecie) hi hi

Dziewczyny,
zastanawiałyście się nad bankiem krwi pępowinowej? Jak o jest- w szpitalu pobierają krew i co dalej? Mamuśki- korzystacie? Zdań Waszych ciekawam. :-)

Moje malenstwo tez ma czasem czkawkę- a dzisiaj dał taki popis, że moj Ł na dziwic sie nie mógł- brzuch tak mi skakał i robiły sie takie górki na brzuchu ze :szok::szok::szok: :-) super sprawa i super uczucie!!!

reklama
Madziarko super że mąż dostał podwyżkę:tak:
Kasiau ja już rozstawiłam łóżeczko, mam córeczke 2 letnią i stopniowo szykuje ja na przyjście malucha na świat,
bedą miały takie same łóżeczka, ale szaleje po tym nowym i mówi ze tu ona będzie spała, nie wyobrażam sobie jak by sie zachowywała, gdyby dostarczyć jej tych wszystkich wrażeń i atrakcji naraz:szok::szok:
Behemociku trzymam mocno nogi zwarte, żeby jeszcze trochę dzidzia była u mamusi w brzuszku

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry