• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam FABIANA I FILIPKA po drugiej stronie świata!!!!!!!!!!!!!!
Mamusi i Tatusiowi wielki gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)
Jestem zaskoczona, to i u nas zaczeło sie rozpakowywanie.

reklama
Julia !!!!!!!!!!!! To chyba już czas na te skurcze. Ja też od dwóch dni je miewam, chodzę do kibelka kilka razy w nocy, dzidzia jest nadwyraz aktywna.
Dla mnie na skórcze pomaga nospa i tylko ona. Musimy teraz na siebie bardziej uwarzać i wiecej wypoczywać, A napewno dotrzymamy do końca spokojnie:-)

Julia ja też się cieszyłam, że mnie skurcze i inne takie przypadki omijaja, ale od kilku dni też je mocno odczuwam :baffled: Łykam nospę i jestem dobrej myśli :sorry2: trzeba teraz zwolnić obroty i wszystko będzie dobrze :tak:

Włączam kompa i co????dzidziusie się Nam urodziły jestem w szoku :szok::szok::szok:zaczęłam się drzeć biegać po domu i wołać dzieci nam się rodzą aż mąż zdębiał..:-D

Przekleiłam Agacinko wąteczek i jest jako pierwszy

U mnie zasypianie to cały rytuał. Najpierw na lewy boczek - to mnie strasznie kopie po żebrach potem coraz gorzej mi się przekręca na drugi bok a tu znowu kopanie z drugiej strony po żebrach potem znowu lewy boczek , tak jeszcze kilkadziesiąt razy no i zasypiam.
Ostatnio to się muszę wyginać bo mała jest chyba strasznie długa bo coraz mocniej kopie (moje biedne żebra )

Kasiu normalnie opis mojego zasypiania i spania mam dokładnie to samo:-D:-D

Kobietki wąteczek o rozpakowanych mamusiach Agacinka już założyła......jest przyklejony jako pierwszy na wątku a ten założony przez Edytę myslę, że by sięnie pogniewała przeniosę do Czerwcówkolandu i tam będziemy gratulować itp...chyba że ma zostać taki wątek rozpakowane...w którym mamusie oznajmiają o narodzinach dzieciaczków. Na zamkniętym założę nowy wątek zdjęcia Naszych Czerwcowych dzieciaczków. I może jeszcze wątek o relacjach z porodu( też na zamkniętym czy normalny?) Wpiszcie swoje sugestie....co i jak zrobić żeby było przejrzyście czytelnie i wygodnie....

Zastanawiałam się jeszcze nad takim rozwiązaniem, żeby wiadomości o narodzinach i gratulacje wpisywać w wątku z listą - podobnie jak to jest w przypadku listy Mam, ale może faktycznie lepiej w Czerwcówkolandzie...
A co do relacji z porodów, to jestem za otwarciem wątku zamkniętego
yes2.gif

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry