• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Zastanawiałam się jeszcze nad takim rozwiązaniem, żeby wiadomości o narodzinach i gratulacje wpisywać w wątku z listą - podobnie jak to jest w przypadku listy Mam, ale może faktycznie lepiej w Czerwcówkolandzie...
A co do relacji z porodów, to jestem za otwarciem wątku zamkniętego
yes2.gif

Ja widziałam na innych forach, że na głównym sobie dziewczyny( np majówki) gratulują itp....a lista mam czerwcowych podobnie jak dzieciaczków jest ładniejsza bez komentarzy.( moje zdanie):tak:

To już robię Edycie miejsce na zamkniętym - Relacje z porodów- pewnie jako pierwsza coś nam skrobnie. :-)No i zakładam zamknięty na zdjęcia Czerwcowych maluszków.:-D
Wpadłam w panikę jak przeczytałam, że już pierwsza z Nas się sypnęła...że pokazałam mężowi, gdzie pościel materacyk i śruby od łóżeczka( skręcą łóżeczko z Olkiem jak będę w szpitalu) Normalnie dostałam przyspieszenia bo co to w moim przypadku 30 dni ........

umieram z ciekawości, kto będzie drugi na liście :-)

I ja też sie nad tym zastanawiam...............Jednak termin to nie wszystko..jest jeszcze natura, której nie da się oszukać:-D

:szok: No tak w sumie bliźniaki rodzą się wcześniej ale ogólnie :szok: To już niebawem i my się rozpakujemy dziewczęta. Ja dziś co prawda rano prasowałam ciuszki i pieluszki, spakowałam trochę już do torby a tu proszę już dzidzie na świecie :szok:
Superowo mamusia już się nie męczy z piłeczką tylko podziwia bobaski i jest szczęśliwa i już po .

Co do listy to jestem za Magdą czyli ładniej moim zdaniem i wygląda lista bez komentarzy i łatwiej się będzie rozeznać która już po ....

A ja tak panikuje, bo dzidzius napiera ale jakos brzuszek przestal mi twardniec, dzisiaj lenistwo na maksa J wszystko za mnie robil, a ja tylko sluzbowo wstawalam i troche mnie to uspokoilo;))) skurczy tez juz nie mam tab. 6 na dobe biore i nie maja jak sie pojawiac;))) Nocki mam jakies spokojne i calutkie przesypiam, a teraz jeszcze malenstwo fikac zaczelo mimo braku miejsca;)))

Ja tu tak gadu gadu czy pisu pisu i zapomniałam:

EDYTKO moje ogromne gratulacje., Niech maluszki zdrowo rosną....i będę dla Was największym szczęściem i radością na świecie.:-D:-D:-D

Pure lan - Medela , linomag, bephanten i wiele innych dziewczyny polecają, są też specjalne osłonki na piersi. Ja osobiście nie miałam żadnych problemów dlatego też nie jestem w stanie nic polecić. A jeszcze polecały smarowanie własnym mlekiem. Pewni każda z mam znajdzie swoją metodę

Edytko moje ogromnie wielki gratulacje, trzymaj się cieplutko i ciesz się podwójnym szczęściem z mężulem i rodzinką.
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Dla mnie nic nie pomagało:-( jak popekały brodawki. Jedynie szałwia i okłady z naparu. Po tym było super i peknięcia szybko sie goiły. I oczywiście własne mleko też troszkę pomaga

A ja weszłam na zamknięty i chciałam sprawdzić czy w wątku namiary na Czerwcówki jest numer do Edyty, bo bym jej smsa od nas wszystkich wysłała...ale nie ma na nią namiaru. Poza tym chyba Edytka nie mieszka w Polsce???co ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry