• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Aniknulka tak jak magdziara pisze najlepiej by bylo jechac do gina i szyjke sprawdzic, ale trzymam kciuki ze tojest tylko zwiazane z jakimis niedogodnosciami ulozenia maluszka bo ma malo miejsca;)))

Ale się zdziwiłam... no no dziewczyny, żarty się skończyły ;-)
Jestem za opisami i zdjęciami na zamknietym. A lista lepiej wyglada bez komentarzy. Tak mi się zdaje. :-)

Ale się zdziwiłam... no no dziewczyny, żarty się skończyły ;-)

No dokładnie nie ma zartów...aż strach się bać!!!

Jestem za opisami i zdjęciami na zamknietym. A lista lepiej wyglada bez komentarzy. Tak mi się zdaje. :-)

Co do listy to jestem za Magdą czyli ładniej moim zdaniem i wygląda lista bez komentarzy i łatwiej się będzie rozeznać która już po ....

Tak też uczyniłam!!!!!!!:-D:-D:-D

A skąd wiadomo że się rozdwoiła ? Agancia założyła wątek - dlatego że dostała od niej sms-ka ? Przez chwilę mignęło mi " Rozpakowana" ale zniknęło

Ja też uważam że zaśmiecanie listy jest niepotrzebne, lepiej na oddzielnym wątku wstawiać komentarze, no i oczywiście wszystko na zamkniętym :tak: co do komentarzy z porodów to może też na zamkniętym w sumie to intymna sprawa i może nie wszystkie mamusie będą chciały żeby każdy o tym czytał;-)

A skąd wiadomo że się rozdwoiła ? Agancia założyła wątek - dlatego że dostała od niej sms-ka ? Przez chwilę mignęło mi " Rozpakowana" ale zniknęło

Kasiu Edytka założyła nowy wątek pt Rozpakowana. Napisała na mim tak:

Witam i pozdrawiam wszystkie "jeszcze" (i oby jak najdłużej) nie rozpakowane mamusie.
Chciałam ogłosić że 03.05.2008 ogodzinie O.20 przyszły na świat w 34 tygodniu przez CC pierwsze czerwcóweczki: FABIAN I FILIP.
Fabian = 2150 46 cm
Filip = 2230 47 cm

Dzieci i ja czujemy się świetnie, już oddychają samodzielnie. Mąż obecny przy porodzie ,choć bardziej był wystraszony niż ja. O porodzie napiszę później- jeszcze jestem obolała!
Pozdrawiam i 3- majcie się ciepło!!!:-):-D:-):-):-):-):-):-):-):-)

a ja zrobiłam tak:

Kobietki wąteczek o rozpakowanych mamusiach Agacinka już założyła......jest przyklejony jako pierwszy na wątku a ten założony przez Edytę myslę, że by sięnie pogniewała przeniosę do Czerwcówkolandu i tam będziemy gratulować itp...chyba że ma zostać taki wątek rozpakowane...w którym mamusie oznajmiają o narodzinach dzieciaczków. Na zamkniętym założę nowy wątek zdjęcia Naszych Czerwcowych dzieciaczków. I może jeszcze wątek o relacjach z porodu( też na zamkniętym czy normalny?) Wpiszcie swoje sugestie....co i jak zrobić żeby było przejrzyście czytelnie i wygodnie....

A ja mam takie przedziwne samopoczucie ostatnio.
Taka jestem cicha i refleksyjna. Mój M pyta czy się boję, a ja mu mówię, że nie czuję strachu tylko takie uczucie... jakby skupinie. To tak, że mam egzamin przed sobą i żeby go dobrze przejść potrzebuję się uspokoić i na sobie skoncentrować.
I jeszcze, potrzebuję porządku wokoło. Co się da- załatwić , zorganizować i ułożyć. Chyba już po prostu w 100 % oczekuję :tak:

mam tak samo:tak: czuję że to tuż tuż i zaczynam się wyciszać:happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry