Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale się zdziwiłam... no no dziewczyny, żarty się skończyły ;-)
Jestem za opisami i zdjęciami na zamknietym. A lista lepiej wyglada bez komentarzy. Tak mi się zdaje. :-)
Co do listy to jestem za Magdą czyli ładniej moim zdaniem i wygląda lista bez komentarzy i łatwiej się będzie rozeznać która już po ....

co do komentarzy z porodów to może też na zamkniętym w sumie to intymna sprawa i może nie wszystkie mamusie będą chciały żeby każdy o tym czytał;-)A skąd wiadomo że się rozdwoiła ? Agancia założyła wątek - dlatego że dostała od niej sms-ka ? Przez chwilę mignęło mi " Rozpakowana" ale zniknęło
Witam i pozdrawiam wszystkie "jeszcze" (i oby jak najdłużej) nie rozpakowane mamusie.
Chciałam ogłosić że 03.05.2008 ogodzinie O.20 przyszły na świat w 34 tygodniu przez CC pierwsze czerwcóweczki: FABIAN I FILIP.
Fabian = 2150 46 cm
Filip = 2230 47 cm
Dzieci i ja czujemy się świetnie, już oddychają samodzielnie. Mąż obecny przy porodzie ,choć bardziej był wystraszony niż ja. O porodzie napiszę później- jeszcze jestem obolała!
Pozdrawiam i 3- majcie się ciepło!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Kobietki wąteczek o rozpakowanych mamusiach Agacinka już założyła......jest przyklejony jako pierwszy na wątku a ten założony przez Edytę myslę, że by sięnie pogniewała przeniosę do Czerwcówkolandu i tam będziemy gratulować itp...chyba że ma zostać taki wątek rozpakowane...w którym mamusie oznajmiają o narodzinach dzieciaczków. Na zamkniętym założę nowy wątek zdjęcia Naszych Czerwcowych dzieciaczków. I może jeszcze wątek o relacjach z porodu( też na zamkniętym czy normalny?) Wpiszcie swoje sugestie....co i jak zrobić żeby było przejrzyście czytelnie i wygodnie....
A ja mam takie przedziwne samopoczucie ostatnio.
Taka jestem cicha i refleksyjna. Mój M pyta czy się boję, a ja mu mówię, że nie czuję strachu tylko takie uczucie... jakby skupinie. To tak, że mam egzamin przed sobą i żeby go dobrze przejść potrzebuję się uspokoić i na sobie skoncentrować.
I jeszcze, potrzebuję porządku wokoło. Co się da- załatwić , zorganizować i ułożyć. Chyba już po prostu w 100 % oczekuję![]()
czuję że to tuż tuż i zaczynam się wyciszać