• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
A u nas sliczna pogoda dzisiaj,24 stopnie,sloneczko mocno grzeje.Wybralismy sie wiec z M na spacer do parku.Czulam sie super,ale juz w drodze powrotnej zaczal mi twardniec brzuch,kluc w kroczu,bolec stopy,spuchly mi palce u rak....Jak weszlismy do domu to od razu leglam na kanape z nogami do gory i przeszlo.

Edytko ogromne gratulacje dla Ciebie i męża:-D:-D:-D

Dziewczyny ja też nie mogę uwierzyć w nasze rozdwajanie.:szok:Jestem w szoku:szok:

ale tu były dwa dzieciaczki więc może my tak szybko się nie rozdwoimy co?

A u nas sliczna pogoda dzisiaj,24 stopnie,sloneczko mocno grzeje.Wybralismy sie wiec z M na spacer do parku.Czulam sie super,ale juz w drodze powrotnej zaczal mi twardniec brzuch,kluc w kroczu,bolec stopy,spuchly mi palce u rak....Jak weszlismy do domu to od razu leglam na kanape z nogami do gory i przeszlo.

Ja też tak mam że jak się złażę to brzuch twardnieje..myslę, że to normalne...dzidzia jest już ciężka naciska na szyjkę i stąd takie skurczybyki. Miałam dzisiaj dokłądnie to samo...byłam na zakupach w markecie a jak już wracałam to jak kaczka bujaczka:-D

Aniknulka a jak tam wczoraj na festynie?? pogoda dopisała????
A Szymon Wydra dobrze zaśpiewał...U nas w mieście normalnie nic się nie działo. Mi w sumie wszystko jedno bo dopiero wczoraj wróciliśmy ale i tak jestem zadziwiona że w takim dużym mieście taka lipa:-p

A ja dziewczynki coraz bardziej się obawiam, że wcześniej urodze bo bóle sa mocniejsze. Dziś to wiłam się bo tak dół brzucha bolał, że mąż az się przeraził:szok: pisałam o drzemce obudziłam się po 17 poszłam do kibelka i jak wracałam to ból nie do zniesienia to dopiero 32 tc więc nie powinnam chyba miec jeszcze takich bóli Boję się:szok:. Gina dała mi scopulan ale boję się go brać bo jak mnie rozkurczy to może na całego (poza tym jest wiele przeciwskazań co do tego leku - ulotka) więc wzięłąm nospę forte trochę przeszło ale nadal leżę:tak:wizytę mam w czwartek, jutro szkoła rodzenia we wtorek badania i poradnia cukrzycowa, KTG od 19 maja,

Aniknulka ale jakie Ty masz bóle kochanie...skurcze? Scopolan to ja brałąm przy problemach gastrycznych i rzeczywiście rozkurcza..nie wiem co Ci doradzic...może wizytę u lekarza..żeby srawdzić co z szyjką czy długa zamknięta i twarda..bo może to jakieś naturalne bóle..typu dziecko w kanał wchodzi..nie wiem nie wiem...kochanie ale trzymaj się dzielnie ;-)

reklama
Magdziarko dziękuję, że pytasz :-) pogoda była butelkowa, ale i tak poszliśmy. Festyn można uznac za udany, zjadłam pół gofra (M pozwolił) poza tym pozwoliłam sobie tez na łyczek piwka i kawałek kiełbaski z grilla.
Szymon śpiewał fajnie ale też moim zdaniem za dużo gadał (cześc ludzie, samce, samiczki - takie podwórkowe słownictwo:no:nie spodziewałam się tego po nim:no:)
najpiękniejsze chwile spędziliśmy z M na balkonie ok 23 był pokaz sztucznych ogni a my przytuleni oglądaliśmy z zapatym tchem.:-D

U nas dni Serocka to tradycja a burmistrz stara się, zapewnić atrakcje :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry