Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A u nas sliczna pogoda dzisiaj,24 stopnie,sloneczko mocno grzeje.Wybralismy sie wiec z M na spacer do parku.Czulam sie super,ale juz w drodze powrotnej zaczal mi twardniec brzuch,kluc w kroczu,bolec stopy,spuchly mi palce u rak....Jak weszlismy do domu to od razu leglam na kanape z nogami do gory i przeszlo.

pisałam o drzemce obudziłam się po 17 poszłam do kibelka i jak wracałam to ból nie do zniesienia to dopiero 32 tc więc nie powinnam chyba miec jeszcze takich bóli Boję się
. Gina dała mi scopulan ale boję się go brać bo jak mnie rozkurczy to może na całego (poza tym jest wiele przeciwskazań co do tego leku - ulotka) więc wzięłąm nospę forte trochę przeszło ale nadal leżę
wizytę mam w czwartek, jutro szkoła rodzenia we wtorek badania i poradnia cukrzycowa, KTG od 19 maja,
nie spodziewałam się tego po nim
)