• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
ja używałam bepanthenu, bo nie trzeba go zmywać przed karmieniem; potem jak już myslałam o karmieniu jak o wielkim koszmarze spróbowałam z osłonkami - pomogło bardzo :-); potem wszystko się zagoiło i było juz ok

muszę kupić biustonosz do karmienia i szlafrok - póki pamiętam i jestem jeszcze na chodzie :-)

ja przez te wiosenna pogode dola wlasnie zlapalam, ladnie za oknem itp a ja musze w donku siedziec a wlasciwie to lezec i slonko mnie denerwuje bo mnie budzi...

Z tego co wiem to można kilka razy dziennie tzn..np moja sąsiadka brała nawet co 4 godziny ale z tego co pamietam na ulotce jest nappisane: w ciąży w razie zdecydowanej konieczności...

ja nie brałam bo nie musiałam. Delikatne stawianie się brzuszka mój lekarz uważał za normalne do kilku razy dziennie i skurczyki przepowiadające tez...ale w sytuacji gdy od tego zależy donoszenie ciązy to oczywiście jestem za.

A Ty Julia czemu łykasz no-spę?

Myslicie ze 3 koszule wystarcza?? Czy dokupic jeszcze?? Co do szlafroka to mama kupila mi taki smieszny rozowy;))) za duzy troche dla mnie ale brzuszek obejmuje jeszcze calkiem calkiem;)))
Ja w sumie jeszcze torby nie pakowalam, bo za bardzo jeszcze nie wiem co do niej wlozyc;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry