• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Magdziarko jeszcze nie łykam ale pytam w razie wu bo ja od dwóch dni nie mogę w nocy spać mam bolące skurcze co chwile i stawianie brzucha,trochę mnie też boli kręgosłup, w dzień tak tego nie odczuwam ale w nocy nie jest najlepiej:baffled:
Ciekawi mnie co gin jutro powie...

reklama
Ja kupiłam szlafroczek nowy co by mieć ale też jest ciepły ,mam gdzieś w szafie granatowy ( kiedyś był w różyczki ale po pierwszym praniu prawie nic z nich nie zostało) , co do koszul to ja biorę 2 , ja i tak w szpitalu chodziłam w szpitalnych bo mi było szkoda moich a tamte często zmieniali i były w miarę możliwe

:tak:;-)Julia to do jutrzejszej wizyty wytrzymasz.....i zobaczysz..bo te dolegliwości to takie już normalne - końcówkowe. Mi już też kręgosłup zaczyna dokuczac. A wizytę mam we wtorek :tak:;-)

Ja w domku też śpię bez koszuli ,przeważnie na golaska ale od czasu do czasu zakładam koszule jak nocuję u mojej siostry albo u męża rodziców

Do mnie teraz wszystkie dolegliwości ciążowe jakoś lgną, że nie mogę się od nich opędzić :baffled: dzisiaj ledwo przygotowałam kolację dla mnie i męża, bo takich bóli bioder dostałam :szok: teraz mężulek myje naczynia, bo ja już nie wystałabym :sorry2: tym bardziej, że zlew jest beznadziejnie zamontowany :sorry2: ale pocieszam się, że teść jutro przychodzi kłaść płytki i może już nie długo przerzucimy kuchnię na stare miejsce i będzie normalny zlew, normalny stół, bo ja w tym aneksie na stojąco już nie wyrabiam :baffled:

A mi zaczyna coraz częściej napływać pokarmik i czuję jak mi krąży kanałkami. Na szczęście zatrzymuje się i jeszcze mocno nie kapie ale pewnie lada dzień to nastąpi .
Lubię to uczucie spływania pokarmu bo pamiętam że zawsze po karmieniu miałam ulgę w cycach ale na razie to czuję tylko spływanie a ulgi nie tylko cyce bolą mnie coraz bardziej

Martusia teraz będziemy coraz bardziej marudne . Ostatni miesiąc jest według mnie najgorszy .Mamy już dośc, jest nam ciężko i wszystkie dolegliwości nasilają się ..a najgorsze są ostatnie dni!!!

Ja też wolę bez ;-) ale w ciąży już się przyzwyczaiłam, bo przez te nocne wycieki siary to już wolę co chwila koszulę prać niz pościel :baffled:
Najgorsze jest to, że w koszulę się zawijam i jak chcę się przekręcić na drugi bok, to muszę usiąść, bo inaczej nie dam rady :sorry2:

reklama
A mi zaczyna coraz częściej napływać pokarmik i czuję jak mi krąży kanałkami. Na szczęście zatrzymuje się i jeszcze mocno nie kapie ale pewnie lada dzień to nastąpi .
Lubię to uczucie spływania pokarmu bo pamiętam że zawsze po karmieniu miałam ulgę w cycach ale na razie to czuję tylko spływanie a ulgi nie tylko cyce bolą mnie coraz bardziej

Cholerka a ja nie mam zadnych oznak laktacji. Oprócz dużego biustu i tych ciemnych dużych brodawek nie dzieje się nic:-(. Ale pewnie przyjdzie na to czas!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry