Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Iwoszku, nie zamknęli (zgodnie z tym co napisała Magdziarka). Prawdę powiedziawszy ploty szybko się rozchodzą, a moja położna, która tam pracuje, mówi, że cały czas Solec pracuje. Owszem, jest ryzyko, że zamkną, ale to dopiero wtedy będę się martwić.
Z drugiej stronypołożna powiedziała, że wierzyć jej się nie chce, żeby zamykali Solec na wakacje, podczas gdy właśnie w wakacje szpitale kliniczne (Karowa, szpital na Pl. Starynkiewicza i chyba jeszcze jakiś) mają okresowe przerwy wakacyjne. Pożyjemy, zobaczymy.

Ten wymaz u mnie wziela po tym jak jej powiedzialam,ze mam zoltawe uplawy,ktore nieprzyjemnie pachna.
W ogole to po recznym sprawdzeniu szyjki ginka powiedziala mi,ze moge miec male krwawienie lub plamienie!Czy to normalne,zeby po dotkniecu szyjki mialo tak byc?!

, dostałm takich bóli żołądka iż spać nie mogłam i miałam mdłości. Byłam przerażona na całego, myślałam że juz sie zaczyna. Ale na całe szczęście wszystko o 3 wnocy przeszło.