reklama
Az sie wierzyc nie chce ze u nas juz niedlugo masowe rodzenie sie zacznie....

Sama jestem w szoku ze mi juz tylko 30dni zostalo, ale z moich obliczen (mata mnie wczoraj zainspoirowala) powinnam urodzic 27 maja:-):-):-) a gin powiedzial ze najprawdopodobnie urodze 23 po odstawieniu tabletek.
Wczoraj zapomnialam wziac tab o czasie i wzielam 30 min pozniej, mialam takie skorcze ze myslalam ze juz sie zaczelo!!!! Ale sie uspokoilo, dzisiaj juz mnie nawet w podbrzuszu nie kuje:-):-):-)

Sama jestem w szoku ze mi juz tylko 30dni zostalo, ale z moich obliczen (mata mnie wczoraj zainspoirowala) powinnam urodzic 27 maja:-):-):-) a gin powiedzial ze najprawdopodobnie urodze 23 po odstawieniu tabletek.
Wczoraj zapomnialam wziac tab o czasie i wzielam 30 min pozniej, mialam takie skorcze ze myslalam ze juz sie zaczelo!!!! Ale sie uspokoilo, dzisiaj juz mnie nawet w podbrzuszu nie kuje:-):-):-)
Jab by bylo wedlug mojego liczenia to dzidzia juz bezpieczna a jak wedlug gina to tez bedzie dobrze, aby nie za wczesnie chociaz juz bym chciala byc w domu z mala.... Co ja pisze kazda z nas juz by pewnie chciala
)))
Iwoszku, nie zamknęli (zgodnie z tym co napisała Magdziarka). Prawdę powiedziawszy ploty szybko się rozchodzą, a moja położna, która tam pracuje, mówi, że cały czas Solec pracuje. Owszem, jest ryzyko, że zamkną, ale to dopiero wtedy będę się martwić.
Z drugiej stronypołożna powiedziała, że wierzyć jej się nie chce, żeby zamykali Solec na wakacje, podczas gdy właśnie w wakacje szpitale kliniczne (Karowa, szpital na Pl. Starynkiewicza i chyba jeszcze jakiś) mają okresowe przerwy wakacyjne. Pożyjemy, zobaczymy.
to super, bo juz z lekkim przerażeniem myslalam o tym co może się dziać

spakowałam pół torby do szpitala :-)
Ten wymaz u mnie wziela po tym jak jej powiedzialam,ze mam zoltawe uplawy,ktore nieprzyjemnie pachna.
W ogole to po recznym sprawdzeniu szyjki ginka powiedziala mi,ze moge miec male krwawienie lub plamienie!Czy to normalne,zeby po dotkniecu szyjki mialo tak byc?!
może - śluzówka jest mocno rozpulchniona i wrażliwa, więc można ja lekko podrażnić wziernikiem lub podczas badania; oczywiście jeśli plami się mocno i długo to trzeba do lekarza
reklama
azile29
Czerwcowa mama'08
Dziewczyny musimy teraz bardzo dbać o siebie. Magdziarko ty też będz ostrożna. Ja też od kilkudni mam straszne skurcze łydek , dziwi mnie to bo biorę 6 razy dziennie magnez a skurcze łydek sie nasiliły. Wczorajszy wieczór był dla mnie koszmarny. Mój synek w brzuszk grał sobie w piłkę, ale jak 

, dostałm takich bóli żołądka iż spać nie mogłam i miałam mdłości. Byłam przerażona na całego, myślałam że juz sie zaczyna. Ale na całe szczęście wszystko o 3 wnocy przeszło.

Podziel się: