Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale od kilku dni brzuch mi sie stawia okrutnie:-( nie moge sobie z tym poradzić i do tego zaczyna się opuszczać! Na dokladke ostatnio humor ma taki ze jabym mogła to bym ludzi mordowala! Dzisiaj tak klnelam w samochodzie na wszytkich, bo niektórzy chodzą jak świete krowy z glowa w chmurach i nie patrza dookola! Z reszta wszytko chyba mnie już drażni! 
a ja trochę z innej beczki
dzisiaj miałam paskudną noc:-( jak do tej pory miałam tylko jeden skurzc łydki,a wczorajszej nocy serię:-
-
-( płakałam z bólu, a M starał sie ratowac jak tylko mógł
oprócz tego łapia mnie skurzce przywodzicieli prawej nogi, jeszcze gorszy ból, tak jakby noga chciała pęknąć:-
-
wściekła/y:
![]()
:-(Mamoot - a Solec się w końcu nie zamknął??
o Qrczę mi to do głowy nie przyszło żeby zabrać ciuszki na porodówkę, jak rodziłam w Poznaniu na Polnej(bardzo popularny i z renomą szpital) to nic mi nie wolno było mieć swojegowies, u nas na porodowce ma sie wszystko i wypakowuje po wjezdzie na salke, zeby potem nie szukac. Uklada sie pieluszki, ciuszki dla dziecka. Zeby poloza miala pod reka i mogla spokojnie ubrac malucha jak juz bedzie pora.... Ale dobrze te pierwsze ciuszki miec oddzielnie zapakowane - zeby nie bylo problemu chocby z wyjmowaniem, szukaniem. Tata tez bedzie w nerwach...