• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Aniu;
na drugim obrazku Kasienia brzuch ma już troszeczkę wyżej :-D:-D:-D

patyczku;
najpierw fenoterolu brałam 3Xdziennie po 1 tabletce ale brzuch się napinał więc brałam nadal te 3 tablety z tym,że przecinałam je w pół i brałam po połowie - to była lepsza opcja ponieważ nie musiałam brać mega ilości.. W nocy nie brałam i z tego co pamiętam nasze forumowiczki także miały przerwy nocne.
odstawiłam fenka i nie było za ciekawie więc doktorek przepisał niemiecki partusisten 2X1 - 1000 razy lepszy od fenoterolu i nie ma tak wielkich skutków ubocznych. Kategorycznie kazał odstawić w 36 tyg. ponieważ organizm musi się przygotować do porodu - myślalam,że będę miała mega skurcze a tu cisza do dzisiaj :-)

reklama
Kasiu zdolna masz coreczke,Patyczku przykro mi,ze musisz brac tyle tabletek i jeszcze w nocy,dziewczynki gratuluje udanych wizyt moja juz w srode,Joasiu pij duzo wody kochana oby sie nawodnic,pozdrawiam mamusie;-)Wielkie gratulacje dla ULI i DZIDZI

Czy jest określony z góry czas oczekiwania aby mieć dostęp do wątków zamkniętych?

:-)
My mamy własny regulamin( patrz regulamin czerwcówek)w którym ustaliłysmy, ze dostęp do zamkniętego watku mają osoby które dały się poznac a nie jakieś przypadkowe.
A jak już napisze się do administratora maila z prośba o dostęp konkretnej osoby to może to byc tego samego dnia a może byc po kilku.

Aniu;
na drugim obrazku Kasienia brzuch ma już troszeczkę wyżej :-D:-D:-D

patyczku;
najpierw fenoterolu brałam 3Xdziennie po 1 tabletce ale brzuch się napinał więc brałam nadal te 3 tablety z tym,że przecinałam je w pół i brałam po połowie - to była lepsza opcja ponieważ nie musiałam brać mega ilości.. W nocy nie brałam i z tego co pamiętam nasze forumowiczki także miały przerwy nocne.
odstawiłam fenka i nie było za ciekawie więc doktorek przepisał niemiecki partusisten 2X1 - 1000 razy lepszy od fenoterolu i nie ma tak wielkich skutków ubocznych. Kategorycznie kazał odstawić w 36 tyg. ponieważ organizm musi się przygotować do porodu - myślalam,że będę miała mega skurcze a tu cisza do dzisiaj :-)

To ten mój gin jakiś niepoważny. Ja mam brać do 37 tyg. :szok:
Odstawię sama. Do 36 tyg zmniejszę dawkę do minimum (moze 2 na dobę). Boję się skutków ubocznych fenoterolu i do końca nie jestem przekonana czy dobrze zrobiłam że zaczełam wogóle to brać.

reklama
Czytałam regulamin. Mam 100 postów, na forum jestem od listopada (początek to taki kryjak-podczytywacz).
Ale jestem niecierpliwa. Jakaś wiadomość przychodzi na pm czy wyświetla się komunikat że ma się dostęp do wątków zamkniętych?:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry