Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

M dawno śpi, a ja nie wiem co z sobą zrobić... :-( cały dzień sama siedze, nie mam do kogo gęby otworzyć, mężulek wraca i idzie spać, bo jest zmęczony... Ja już mam dość tej samotności:-( Tak jakoś ostatnimi czasy nie umiem mysleć pozytywnie i nie wiem jak znaleźć dobry humorek...:-
nie darowałabym "zołzie" 

i że ten remont się skończy
humorek to mi też nie dopisuje czuję się taka gruba i ociężała a pogoda.... ma być gorąco a to będzie sprzyjało puchnięciu i braku tchu....zaglądamy tylko na chwilkę (chciałam zobaczyć twój suwaczek)....Aniknulka, możesz w to uwieżyć?Juz niecały miesiąc...trzymamy za Ciebie kciuki i kibicujemy.... Innym czrwcówką zresztą też... zaraz zobaczycie jak się pęknie worek i co dizeń będziecie pisać że już kolejna urodziła (a może już się zaczeło?...muszę sprawdzić;-)
)
się chodzi poza tym jestem już spakowana KTG na razie ok cukier w normie - pilnuję się - z każdym dniem coraz mniej na suwaczku:-)