daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Myszka ja również gratuluje i trzymam bardzo mocno zaciśnięte kciukasy za Twoją córeczkę!!! Na pewno będzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!
;-)
;-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
;-)
Jesteście WIELKIE!!:-)

trzymam kciuki, za to żeby wszystko było ok!Mata spokojnie dla mnie czop odchodzi po troszeczku już od 1.5 tygodnia i nic sie nie dzieje daleA u mnie lekka panika, bo chyba zaczął mi czop odchodzić (taka przeźroczysta galaretka) a tu nic nie przygotowane
na zakupy z moimi płetwami i parówami nie mam co się wybierać, bo ciągle mają być upały i chyba męża będę musiała wysłać ;-)
.
ale na 2-3 tygodnie nie mam co liczyć, bo brzuch już miesiąc temu mi opadł, przepowiadające też już od 2-3 tygodni mam i liczę na to, że do środowej wizyty wytrzymam, bo jak robi mi się rozwarcie, to moja ginka położy mnie do szpitala, bo w czwartki i piątki ma dyżur. Tak czy inaczej ostre przygotowania czs zacząć, bo to już nie długo;-)