Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Azile, trudno powiedzieć. Potrafi spać 2 godziny bez przerwy. A innym razem co go po karmieniu odłożę do łóżeczka to on po 10 min. znów chce jeść. Tak więc na razie trudno powiedzieć. Zobaczymy jak będzie u Ciebie.:-)
Ale na razie i tak dominuje cykl: jedzenie - kupa - spanie - kupa - jedzenie - kupa.........
A, i czasem po "kupa" jest czkawka i jedzenie :-)
Flexy ja mialam identyczny sen okolo 2tyg temu,ale dziwnie co?Dziewczyny ale się rozpisałyścieprzeczytałam pobieżnie bo troche bym miała siedzenia
Magdziarko prosze się rozpakowywać bo blokujesz kochana kolejkęja jestem po Tobie ale Kasia masz pierwszeństwo
Mata gratki z examów i dużo zdrówka dla babci, czasem lekarze bardzo, ale to bardzo się mylą, i mam nadzieje że teraz też tak jest i babcia potuli jeszcze waszą kruszynkę nie raz
Wilmek ja też ostatnio mam jakieś chore sny... że urodziłam córeczkę a przy piersi miałam czarnego kotai go karmiłam... to dopiero schiza.... ale ponoć w ciąży tego typu sny to normalka
Marlenka ale masz dobrze z tą plażą...zazdroszczę ci jej ;-)
Majka a może to się już zaczyna :-) obserwuj kochana i pisz w razie czego
Kurcze ja mam termin na dziś a skurczyku nawet jednego.... nic...ehhh chyba Majka po tatusiu odziedziczy spóźnialstwo...
![]()
Wilmek mezulek ma fajne hobby,a czy ty tez kiedys probowalas wspinaczki to musi byc wyczerpujace
Mata bardzo mi przykro z powodu babci:-(Nasza mała ma juz prawie 3500g, a gdzie tam terminciekawe kiedy zechce się wykluć... :-) ciągle się nad tym zastanawiam... i tak sobie uświadamiam, że za kilka (kilkanascie) dni zycie nam się kompletnie zmieni
ehhh... :-)
A zmieni się, matko, chyba sobie to nie do końca wyobrażam...

jesteście kochane