• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ewcia Darunia Gratulacje. W końcu doczekałyście sie swoich maluszków. Uściski dla Was.

Behemotku my spadniemy na stronie głównej forum do działu:-) NASZE DZIECI i tam pod sam koniec jest forum DZIECI URODZONE W 2008r.

Joaś Milka wy się nie wygłupijcie proszę że przenosicie się na lipcówki. Zostajecie z nami i koniec kropka

reklama
moze jednak jeszcze ktoras sie rozwdoi - zostalo 40 minut czerwca :-D

mi to w zasadzie nie robizadnej roznicy
do 3 lipca mam L-4 - wiec wolalabym sie do tego czasu rozdwoic
bylam na KTG
zapis mialam do 20:20 bo Olga leniwa z ruchami i trwal i trwal
zapis na trakcie porodowym - bo na izbie przyjec byla podlaczona babka
kwilily dzieciatka swiezo porodzone
icon_mrgreen.gif

zapis ok
tzn z Olga ok
dowiedzialam sie ze skurcze ktore czulam - fakt - lekkie - to nie skurcze - bo sie nie zapisaly - dochodzily do 30 % tylko a moja macica jest w stanie relaksacji :-D
zabawne - bardzo
lekarz kazal mnie puscic
stawic sie na KTG jutro wieczorem
albo szybciej - gdy pojawi sie regularna czynnosc z silnymi skurczami

Ewcia-ogromne gratulacje i duzo zdrowka dla calej Waszej trojeczki!:-):-)

Dziewczyny,Majka ma jeszcze kikut pepowiny i od kilku dni jak jej przemywalam spirytusem to na waciku byla krew.Myslalam,ze to moze z narodzin jeszcze,bo mala nie plakala jak dotykalam spiryt.Ale wczoraj po kapieli chyba cos jej naruszylam,bo posaczyla sie jasnoczerwona krew!Dzis miala przyjsc pielegniarka,ale zachorowala i teraz nie mam sie kogo poradzic:-(Czy to niebezpieczne?Musimy do lekarza?

Kochane,

u mnie bez zmian. Zero skurczy. Czasami oblewa mnie zimny pot, tylko tyle. Jedyne co mi sie teraz chce to plakac. Dzieci czuja moje zdenerwowanie i "jada po mnie jak po lysej kobyle". Do tego Bartowi zaczelo lac sie z pupy - kupa za kupa coraz rzadsza...Nie mam sily na to wszystko. Starsze uderzaja tez co chwile w histerie. Marcin placze, ze bedzie za mna tesknil jak nie bedzie mnie w domu kilka dni. Karolka sie przylacza czasami... Bo prawda jest taka - najdluzsze rozstanie moje z dziecmi - to czas przedszkola+ np popoludniowe spotkanie z kolegami, czyli max 10 godz. I to tylko ze 3 razy tak bylo... No i pobyt w szpitalu ostatnio - 4 dni jak rodzilam Bartka (prawie 2 lata temu).

majka - wg mnie nie. niebezpieczne sa wszelkie zaczerwienienia dookola - wtedy widac ze infekcja jakas wchodzi...opuchniecie
widocznie przy przemywaniu naruszylas niteczke na ktorej trzyma sie kikucik - jak najczesciej i obficie wpuszczaj tam spirytus - najlepiej na patyczku i bedzie git

witam tak w ogole
w lipcu :-D
strasznie juz tesknie za dziecmi - nie bede smecic
mam nieustannie skurcze co 15-30-7-20 minut - nieregularne i malo bolesne - ale dokuczliwe na tyle by miec ich juz dosc bo mam je juz druga dobe:eek: non stop. Spie na polsnie i czuje je przez sen, ech...
wreszcie jakas rozowa wydzielina sie rano pojwila - i jak sie pojawila - tak zniknela:sorry2:
Wieczorem znow na KTG

Joas
a060.gif
przykro mi ze sytuacja u Ciebie sie dodatkowo sypie
Ja dzis dzwonilam do corki - a ona mowi: mamo - Olga miala sie juz dawno urodzic:dry: chyba ze trzy tygodnie juz tu siedze :-(
Tez mi sie przykro zrobilo - co mam jej powiedziec na pocieszenie:eek:

reklama
U mojej małej też się trzyma na jednej niteczce i też od ruszania małej cały czas się tam coś uraża i troszkę krwi jest ale dziś po nocy ładniejszy choć nie ruszałam pępka ale widzę że jakby sporo zaschło. Najważniejsze to jak najczęściej i sporo polewać spirytem i będzie git.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry