Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Takiego dużego dzidziusia urodzić siłami natury
Jestem pod ogromnym wrażeniem.
i Mata
horror wczoraj to juz ze złości powiedziałam "kupuję humane i butlę" tak miałam dosyć
a dziś znów tuliłam maluszka i nawet bolące brodawki nie przeszkadzały - czy to normalne, że takie ma się nerwy a potem wszystko przechodzi? 

i spi jak suseł.Te upały sa okropne.Chyba moje mleko za tłuste bo pic sie dzidziusiowi chciało.Cudowne to było jak duldał i duldał-głęboko patrzac mi w oczy-a jak zabierałam butelke to marszczył brwi ze złoscią.:-)

Agusia mój to musi miec ręce na wierzchu inaczej płacz myślałam, że smok pomoże kupiłam ich z 10 ale ma odruch wymiotny i nie chce tylko cyc mówię wam mam to samo co Azilei Mata
horror wczoraj to juz ze złości powiedziałam "kupuję humane i butlę" tak miałam dosyć
a dziś znów tuliłam maluszka i nawet bolące brodawki nie przeszkadzały - czy to normalne, że takie ma się nerwy a potem wszystko przechodzi?
. Ciężko czasem bez smoka przetrwać. Kuba natomiast średnio chce ssać bardziej nie chce niż chce ale czasami na kilka minut da się oszukać.
i jak tylko wyłączyłam odkurzacz już się obudził
Ale teraz przymknął oczka. Jak się obudzi to lecimy na spacerek. U nas nie ma upałów. To znaczy est ciepło ale wieje przyjemny wiaterek.