• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
A jak to jest z tym usg bioder? Robią każdemu dziecku? Bo jak była położna, to mówił, że małą ma luźne (czy jakoś tak) biodra i mam ją dodatkowo pieluszkować, ale ja na razie się wstrzymałam do wizyty u pediatry :sorry: a na pierwszą wizytę to kiedy najlepiej się wybrać?

reklama
Marta zalecenie jest w czwartym tygodniu przynajmnie tak mi powiedzieli w szpitalu i identycznie miałam z Kacprem. I właśnie jutro jedziemy do ortopedy na USG i sprawdzenie czy wszystko jest OK

Witam mamusie!!!!!!
Niestety dzień zapowiada sie nie wesoły. Mały znowu nie chce spać:eek:. Już mam dość, zastanawiam sie czy jestem normalna, bo z chęcią bym uciekła z domu. W nocy padł i nawet nie kąpałam, przespał 4 godzinki i zaczął wrzeszczeć. Nie wytrzymałam i położyłam sie a nim do łóżka i spaliśmy do 7 z cycą w buzi . Zaraz brodawki to mi odpadną.

No i ja juz po wizycie... Zapis ktg - piekny, ksiazkowy, zero skurczy. Usg - mala wazy ok3500-3600g. Wszystkie przeplywy the best. Wod sporo jak na ten etap ciazy- 12 AFI. Ginekologicznie - bez zmian... Moge nie rodzic: w Warszawie i okolicy nie ma miejsc... Na izbie rodzily dwie dziewczyny - w tym jedna w punkcie ktg - na lozku obok mnie - miala skurcze co 3-4 minuty.
A ja cos czuje, ze Milkaaa "po sprawie".... Marlena_nad pewnie tez urodzi przede mna... Moj kochany maly uparciuszek siedzi pod serduchem i nigdzie sie nie wybiera..

Współczuję ci kochana tych cycoli ja na szczęście korzystam właśnie w tej chwili ze smoka bo też bym jeszcze siedziała z cycem a mi z kolei kręgosłup odpada.

Dzien Dobry dziewczynki Limba to musi byc super jak twoj maluszek patrzy Ci w oczy super uczucie tez tak chce;-)Dziekuje za krakanie w swoim i dziewczyn imieniu:-Dtakie ostatnie jestesmy:tak:pozdrawiam Was mamusie ja biegne tylko na sprawdzenie do poloznej dzisiaj ale ona mi nic nie powie tylko sprawdzi cisnienie i takie tam:-Dpozdrawiam i zycze milego dnia:-)

Azile współczuję. Wierzę, że ból niesamowity. Może spróbuj nakładek. Umęczysz się kochana. A to, że czasami masz ochotę ucieć to raczej norma. Jesteś zmęczona i nic nie mozesz poradzić. Trzymaj się dzielnie

Joaś Ty to twardzielka jesteś, no moze nie Ty a Dzidzia uparta. Ale jedno jest pewne już masz bliżej niż dalej do porodu. Ściskam kciuki za Ciebie

joas za dobrze ma maluch w brzuszku:-D:-D:-D

ja czasami sama czuje sie jakbym nic innego nie robila tylko sluzyla za butelke dla malego:-) czlowiek ma ochote wyjechac zamknac sie ale jak dluzej dziecka nie ma to teskni

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry