reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
kasiau30 dzięki. Chyba nic się nie stanie jak zostanie zaszczepiony w 7 tyg a nie w 6.
Wystarczą mi te jazdy co teraz mam z moim małym, nie chcę dodatkowych komplikacji.

witam mamusie:tak:

U nas zaczyna sie w koncu wszystko normować;-)
Malutka ładnie spi z 2 pobudkami w nocy, własciwie 1 ok. 2-3 bo nastepna jest juz nadranem ok 5-6:tak:

Problemy z pracą od męża, problemyz tesciami, z moim kroczem, itd... dają mi ostatnio w kość:-( Jakoś tak nie umiem sie cieszyć... choc dobrze, ze mam Paulinkę, bo dzieki niej jeszcze umiem sie usmiechnąc...:zawstydzona/y: ale jakos tak brakuje mi sił ostatnio... jakos nie umiem sie wziac w garść:-( sorki, juz nie zanudzam...

My jutro z Paulinką mykamy na szczepienie, nie wiem jak ja to przezyje:-p

Asiwo, napewno wszystko się ułoży :tak:

a odnosnie szczepień... trzeba samemu się dowaidywac, czy dzwonią z ośrodka :confused:

ja już wymiękam... małej tak brzuszek daje do wiwatu, że nerwowo juz nie wytrzymuję :zawstydzona/y: już nie wiem jak mam jej pomóc... smam też jestem wykończona, bo praktycznie cały dzien usyiam mała, żeby po kilku minutach brzuch ją obudził... pręży się, stęka, no i zaraz płacze... a jak ja zostawię płaczącą, to zaraz jej się ulewa albo zaczyna wymiotować... no i ostatnio prawie nie widać po niej, że jset zadowolona, rzadko się usmiecha...

i jak tu cieszyć się z maierzyństwa:-(

odpadl nam dzis ten pepek!!!! wreszcie
przemywalam go rano i patyczkiem pomerdalam i odpadl
ale kawalek kikuta zostal w pepku i patyczek ktorym przemywalam byl od krwi
zadzwonilam do pediatry i powiedzial ze tak moze byc i ze z czasem ta resztka sie zasuszy i wymyje ja patyczkiem

tulam Was wsztkie strapione i zmeczone mamy. Ja tez czasem wracam na syrenie do domku - bo mala sie drze. steka w nocy, czasem ulewa....ma strupek ciemieniuchy, owracajace plesniawki...skoro wszystkie mamy te same problemy - czyli ze norma to jest i jest to troche pocieszajace

Witajcie!
Milkaa gratuluje odpadnięcia pępka ;-)
Witam nowa Mamusię!!!
Kurcze u nas tez ciężko- Bartus nie potrafi zasnąc bez cyca, nic nie moge w domu zrobic bo woła nawet co 15 min cyca- inaczej sie nie uspokoi :baffled: juz naprawde wymiękam, a na dodatek mój Ł juz poszedł do pracy i koniec sielanki :dry: nie mam pojecia co mam z nim juz robic, jutro ide do lekarza moze mi cos podpowie??

witajcie dziewczyny u nas na czerwcówkach jak się wali to u każdej .
U mnie Mikołaj pomylił noc z dniem spie po dwie godziny ale za to cały prawie dzień spi jak długo to jeszcze potrwa bo juz nie daje rady :-(

reklama
jejku dziewczyny,a ja juz myslałam,ze jestem jedyna z problemami:confused:
moj mały mniej ulewa po nutritonie ale podnosi mu sie pokarm tzw refluks i budzi sie i nie chce spac,w dzien prawie wogóle nie spi,a w nocy spi ale w moich ramionach,teraz spi mi na rekach:no: oj juz sie obudził i wyje:wściekła/y:musze uciekac:dry:

Do góry