reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Magdziarko hehe u mnie to samo!!!! kazdego roku jak kupuje kurtkę albo buty to mówię sobie ehh na dwa sezony, w tym roku uznałam, ze to głupie myslenie ...

A tak na marginesie to moja Nadia jutro konczy 6 miesiecy!!! :rofl2::-D:-)

kiedy to zleciało . Pół roczku to już dużo trzeba przyznać. Mój Antoś 11 grudnia będzie miał 6 miesięcy. Czyli jeszcze 3 tygodnie. Na swięta pewnie będzie już siedział

Dzisiaj dzieci Agaciny, Behemottki i Patyczka kończą pięć miesięcy. A niedawno było tak:
Wszystkiego najlepszego dla pieciomiesieczniakow.
Magdziarko co do ulicy widocznie w Olsztynie nie ma takiej duzej
No moj Wojtek za 9 dni bedzie mial polroczku. Jednak siedzial nie bedzie.
Ubran niestety tez nie mam mam tylko buty ale za to kurtki zadnej . Mam" koscielne" ale przeciez na codzienne zakupy nie wyjde w dlugim plaszczu. Chcialbym sobie kupic jakis krotki plaszczyk albbo kurteczke taka za tylekdo codziennego latania.

Hihi Aniknulka dobre dobre :-)

Macie racje ten czs leci niesamowiecie! Bartek dzień przed Sylwestrem (30)skończy pół roczku :tak:
Co do kazków to też bym chciała, jak byłam w Żaganiu to zakupiłam płaszcz, spodnie, sweterek, szalik, pasek bo tam wszystko tańsze niż w Krakowie ;-):tak:

Ja na szczęście mam kozaki i to dwie pary - czarne i brąz. Za to płaszcz mam taki ortalionowy pikowany z Orsay a chcę taki z flauszu. Musze poszukać. No i jakiś ciepły bo moje 47 kg ciałka strasznie marźnie nawet już o tej porze roku a co będzie na minusie. olek ma kutrkę po kuzynie buty z ubiegłego roku ( rozm 34 ) są dobre ale nie wiadomo czy mu noga nie urośnie. Czapki i szaliki kupione.
Lecę po Olka do szkoły z Antosiem i na weekendowe zakupy. Dzisiaj wraca mąż z delegacji .

Nie mówcieni co ubraniach, bo ja muszę wszystko kupić, bo te co mialam to za małe i nie dopinam się :zawstydzona/y::baffled: kozaki mam, ale takie mocno zimowe i na spacery sie nie nadają... musze sobie takie do latania kupić... za to dzisiaj udało mi się wcisnąć w kolejne przedciążowe spodnie i bluzę :-) humorek od razu lepszy :tak:

Lilianko-duuuzo zdrowka!
Azile,Joas-oby dzieci daly Wam troche odetchnac!
Aniknulka-niezle kawaly;-)
Magdziarko-Twoja wage to ja mialam chyba pod koniec podstawowki;-)

No,sporo dzis bylo czytania;-)
Jesli chodzi o marzenia.....Uuuu,sporo mam tego,ale mozna to w jednym zdaniu strescic-zdrowia i szczescia dla naszych rodzinek,naszych bliskich.I najmniej powodow do smutku...

reklama
Do góry