reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
ich zawsze nie ma wiele, ale sa po kazdym podaniu czegokolowiek... a jak odstawie ten produkt lub lek (i posmaruje) to znikaja. Parananoja jakas. Jak moze byc taka dziwaczna alergia???? lekarka mnie pociesza (pisłam juz o tym) ze takie objawy świadcza o takiej nadwrazliwosci raczej niz o alergii a sraka o nietolerancji pokarmowej. wiesz najgorsze ze to na twarzy.....

tu zdjecie gdzie ma tego wiecej - tak było po podaniu Pepti:

Może faktycznie to przejdzie jeśli tak ma po podaniu różnych rzeczy.
Oli wyskoczyły od wczoraj na głowie i na czole ,na szyi i na klacie i nie wiem czy to od proszku do prania ? Na głowie ?

a zmieniłas proszek? moze kosmetyk? moze szampon? a dawałas leki? przeciez była chora? moze tez koserwanty? lekarka mi powiedziala ze teraz najwieksza zmora u dzieci to takie psedoalergie na leki.....

Raczej to od proszku bo wydaje się najbardziej logiczne bo uprałam jej kilka ciuszków w proszku dla dorosłych i się teraz dziwię. 2 tygodnie było ok ale może tyle potrzeba czasu

Witajcie

Głuszku a moze poczekaj z 2 dni? moze samo zniknie??? co do kawy to bardzo chętnie bym wpadła, ale nie wiem czy ł sobie poradzi z małym żeby siebie i go ubrac jak wyjdą z tego basenu :baffled: a chłopa mojego ciągnąc do Ciebie :confused::dry::-p

Joanna intruktorka jest na basenie- bardzo fajna babeczka i mowi co rodzic ma z dzieckiem robic, jak ktoś czegos nie wie to podchodzi, pokazuje. Nasze zajęcia trwaja 40 minut.

Kasiau u nas też jeden komputer i Ł uwielbia tak jak ja posiedziec przy nim :dry:

Lorcia super że macie już prezenty! ;-)

A ja dzisiaj spałam w małym pokoju, bo taka jestem chora, że boję się podchodzic do Barta, teraz Ł pojechał z nim do teściów na cały dzień a ja się kuruje na bb ;-) jak ja nie nawidzę byc chora, miała wczoraj zabierac się za porządki to mnie rozwaliło na łopatki... ehhh, a jutro Ł ma wolne to miałam to jechac do pracy do naczelnika, do banku itp. a teraz nie mam pojęcia co ja zrobię, narazie pije jakiś febrisan ale widze że to nie pomaga :dry: nie wiem co jeszcze mam wziąsc :confused:

Może nie będzie tak źle , zawsze to jakieś przeciwciała a z przeziębieniem nie wygrasz , jak jesteś chora to musisz wziąć leki. Moja siostra karmi i dostała antybiotyk, może pójdź do lekarza to ci przepisze coś odpowiedniego . Ja w ciąży piłam *spam* -syrop dla kobiet w ciąży i nawet mi pomagał.

reklama
Jak jutro bede się czuła podobnie, to chyba pojdę do tego lakarza... jak ja nie lubie chodzic do przychodni w ogóle jak ja mam isc do doktora, to chora jestem jeszcze bardziej :baffled:

Idę do łóżka bo nawet nie mam siły siedziec przy kompie :dry:

Miłego dnia!
Kasiau buziak dla Oli ;-)

Do góry