reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Faktycznie Edytko teraz to już chyba porządnie doczytałam Twój blog. Gratuluję. 3 szczęścia naraz. :-):-)

tak to jest.. jak po ciąży nie karmi sie dziecko, powraca do leczenia przerwanego ciążą.. i ciaża wielopłodowa gotowa.... a gin nas ostzregał.. że jest wysokie ryzyko... :tak:.... że jakieś neurony poprzecierały slady ( bla bla bla- takie lekarskie dyrdymały)....a my chwila zapomnienia i gotowe... :)

tak to jest.. jak po ciąży nie karmi sie dziecko, powraca do leczenia przerwanego ciążą.. i ciaża wielopłodowa gotowa.... a gin nas ostzregał.. że jest wysokie ryzyko... :tak:.... że jakieś neurony poprzecierały slady ( bla bla bla- takie lekarskie dyrdymały)....a my chwila zapomnienia i gotowe... :)

No ale zobacz jaką będziesz miała teraz liczną rodzinkę;-). Pewnie będzie cięzko, ale myśle że wspólnymi siłami dacie radę. Jeszcze raz gratuluję i trzymam kciuki

Edytko gratuluje dziewczyni . Podziwiam , zę dajesz rade sobie z niespiacymi bliźniakami. No i teraz to już bedziesz miała przedszkole w domu;-). Uf sił zycze. :tak:
Ja sie melduje. M właśnie wrócił z imprezy firmowej. Był w Suwałkach. Więc ja sie relaksuje o on z dzieciakoami siedzi. MAły dziś marudny mało je . Pewnie pezez górne jedynki. Już jeden prawie widać , ale jeszcze nic nie stuka.
Magdziarko ciesze sie ze sie wyszalałaś

Edytko - i ode mnie gratulacje :tak: życzę dużo, dużo siły :tak:
bbakania - całe szczęście, że Natalci nic się nie stało, teraz kiedy zaczynają być tak ruchliwe trzeba podwoić czujność :tak:
magdziara - szalała, szalała i się wyszalała :-D super :-)
azile - relaks wskazany więc korzystaj :tak:

To i ja się melduję :tak: Właśnie mój m poszedł odprowadzić moją mamę i brata na dworzec :-( Jakoś tak pusto się zrobiło :baffled: przyzwyczaiłam się do ich obecności przez ten tydzień... No nic - powrót do rzeczywistości :sorry2: Ola śpi, więc jak m wróci to chyba też zalegnę, bo jakoś dojść do siebie nie mogę :-p
Miłego popołudnia!

Witam!
Miałam nie szaleć w kuchni ale co tam :-D zrobiłam rogaliki i zawijaski w sosie :-)
Magdziarko cieszę się, że dobrze się bawiłaś ;-)
BbakAnia dobrze, że nic poważnego :tak: się nie stało
Edytko gratuluję potrójnego szczęścia a szczególnie dziewczynki - kochanego rodzyneczka :-)
Julia zdrówka dka dzeciaczków mam nadzieję, że dzisiejsza noc będzie spokojniejsza :tak:
Azile korzystaj kochana :tak:
Joasiek wiadomo, że ciężko się żegnać ale teraz będziesz miała znów więcej czasu dla siebie :tak:

reklama
JULIA zdrówka dla dzieciaków - oby Eryczce gorączka spadła!! A Tobie kochana siły, siły, siły i wytrwałosci. Oby twoje "bateryjki"działały na pełne 100% !!!:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry