• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Umylam tez włosy zeby nikogo nie straszyc
Też muszę, ale tak mi się nie chce..........

Jak ją wczoraj wtargałam na ekach na 3 piętro to myślałam że sama wyzionę ducha :szok:

No napewno kochana! Przerąbane z tymi pietrami

Kupilismy małej body, rajstopki, buciki do wózka i nocniczek:tak: wczoraj ja na chwile na niego posadziłam, to była przerazona... ona nie usiedzi w jednym miejscu nawet sekundy wiec u mnie to takie proste nie bedzie:-D

Hahahaha tak Paulinka na miejscu nie usiedzi- wierzę ;-):-)
Fajnie masz że idziesz się poruszac- ja dzisiaj w domku sama pocwiczę ;-)

Bart jeszcze się bawi, ale zaraz pojdzie na pierwszą drzemkę, qrcze już pojutrze jedziemy, ale sie cieszę!!!!!!!!!!!!! :-)

reklama
Dzien dobry kobietki:-)

u nas nocka ok cala przespana my jestesmy wypoczete i w dobrym humorze,pogoda ma byc cudna dzisiaj okolo +11 tak wiec naperno pojdziemy na spacerek,ja teraz popijam kawusie i zajadam sie wasa,mniam:-D:-D:sorry2:

Wszystkiego najlepszego dla Natalci z okazji 9mcy

Wszystkiego najlepszego dla Antonio z okazji 9mcy

Milego dzionka kochane

I ja witam rano ;-)

nocka u nas jakas gorsza, ale do przeżycia ;-) mała tak wywija, że szok :szok: ale przynajmniej łatwiej ja położyć spać :-D Dobrusia zalicza pierwszą drzemkę ;-)

Magdziarko widzę, że interes kwitnie :tak:
a ja niedługo będę szyła mei taika :-) udało mi się na allegro kupić 4m bawełny za 10 zł :rofl2:

Kasiu spokojnie, jak babcia przejmie wnusię, to Ola sie przyzwyczai do spacerków :tak:
Magdalenkaol może Wojtek taki niespokojny bo mu ząbki dokuczają :confused: najłatwiej zgonić na ząbki, wiem, no ale jak nie wiadomo co no to chyba istnieje jakieś prawdopodobieństwo, że to ząbki :sorry2:
Hi hi widzę, że klub fanek mjm się tworzy :-D ja kiedyś często oglądała, a teraz jedynie jak są powtórki i mała nie śpi :dry: czyli rzadko... za to na bierząco jestem w plebanii, klanie i pierwszej miłości:-D, bo mała wtedy bryka, a jedynie to w tv leci:dry:, a późne popołudnie to jedyny czas kiedy można u nas tv oglądać w miarę spokojnie (tzn. są 2 osoby do zabawiania małej ;-))

miłego dzionka :-)

Witajcie kochane ale was zaniedbałam ale nie miałam na nic czasu .
U nas same kłopoty :-( , czeka nas sprawa w sądzie od nośnie spadku bo M babci i M wujek robi nam problemy .
Mikołaj jest taki nie dobry że chyba go sprzedam nie spi nam nocami wymusza wszystko na wszystkich och sryl mały.
Jaszcze wczoraj na domiar złego sąsiad utopił się w szambie :-( .
Pozdrawiam was i wasze pociechy

Moja mała pobiła rekord w długosci snu podczas 1 drzemki...
10 minut!!!:eek: załamka... mogła juz w ogóle nie iść spać:baffled: co zdazyłam zrobic przez ten czas?? iść siusiu:confused2:

Dzień doberek ;-)

Gratulki dla Natalki i Antosia :-)

Nocka ok, już się przyzwyczajam do wcześniejszego wstawania ;-) mała się od ostatnich kilku dni przestawiła na kupsko o tej porze, więc pewnie dlatego się budzi :sorry2: Przeżyje :tak: tylko mój m troszku nieszczęśliwy bo bidaczek wstaje do pracy i nie może potem tej godzinki z nami pospać :zawstydzona/y: Odliczamy już dni do przeprowadzki Oli... dziś czeka mnie trochę pracy, mieszkanko muszę konkretnie ogarnąć, bo jutro WRESZCIE będę miała upragnioną i długo wyczekiwaną szafę :-D Na spacerek dziś dziadziuś a ja do roboty :tak:

Jola - tyle zmartwień:-( trzymam kciuki za poprawę - wygranej w sądzie i żeby dziecię dało Ci odetchnąć :tak:
Kasiau - dla pocieszenia dodam że ja śmigam na piąte piętro ;-)
Asiowo - a która kobitka nie lubi zakupów? :-D nawet te małe;-)

Idę sobie zrobić kawkę...
Miłego dnia!

Witajcie!
U mnie noc koszmarna jestem niewyspana :-( mału usnął o 22.30 a wstał na dobre o 6.30 :wściekła/y: w tym z 6 pobudek w nocy na ciamkanie i jedna na wydojenie cyca. Teraz zostawiłam go w łóżeczku oczywiście ryczy ale nie mam już siły nosić go na rękach - chyba idą te cholerne zęby ale kiedy wyjdą :confused: nie wiem :wściekła/y: wkurza mnie już ta sytuacja z m i te jęczenie małego :wściekła/y: ach :angry:
Aniknulka, mam nadzieję, ze udało się uniknąć poważnych zniszczeń. Dobrze, że w porę usłyszałaś, że coś się dzieje:tak:
Dużych zniszczeń nie było :no: tylko mnóstwo wody do sprzątnięcia ale opanowałam to z tatą
m już wszystko naprawił :tak:

Witajcie. U nas okropna noc Chyba najgorsza w zycuiu Wojtka

Pewnie to zęby :tak: życzę żeby dzisiejsza była spokojniejsza :tak:

Wczoraj nam mała wyła w wózku - egien
Nie wiem kiedy ona się przyzwyczai do tego wózka . Zaczęła świrować i nogami kopać , zwaliła kozaki z nóg i kopała aż rozwaliła tą osłonkę na nogi z wózka :szok:

A może jest jej za twardo i niewygodnie? Sama nie wiem ale życzę żeby się przyzwyczaiła:tak:

oczywiscie nocka bez pobudki, widac mała przestawiła się juz chyba na nocne spanie:-) extra.

Paulinka bawi się w kojcu i gada jak najęta... dadadada, tatatata, mamama...:-p

Gratuluję i troszeczkę zazdroszczę :sorry2:

Wszystkiego najlepszego dla Natalci i dla Antonio z okazji 9 m -cy :-D

zmykam kochane do małego nerwusa ;-)
miłego dnia :-)

Ja tez przyłączam się do Gratulacji dla Antosia i Natalki:tak:

A my dzis złapałaśmy 1 siusiu w nocniczek:-) tylko małą trzeba czyms zajac, zeby zechciała na nim siedziec:-p ale udało się:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry