daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Też muszę, ale tak mi się nie chce..........Umylam tez włosy zeby nikogo nie straszyc
Jak ją wczoraj wtargałam na ekach na 3 piętro to myślałam że sama wyzionę ducha![]()
No napewno kochana! Przerąbane z tymi pietrami
Kupilismy małej body, rajstopki, buciki do wózka i nocniczekwczoraj ja na chwile na niego posadziłam, to była przerazona... ona nie usiedzi w jednym miejscu nawet sekundy wiec u mnie to takie proste nie bedzie
![]()
Hahahaha tak Paulinka na miejscu nie usiedzi- wierzę ;-):-)
Fajnie masz że idziesz się poruszac- ja dzisiaj w domku sama pocwiczę ;-)
Bart jeszcze się bawi, ale zaraz pojdzie na pierwszą drzemkę, qrcze już pojutrze jedziemy, ale sie cieszę!!!!!!!!!!!!! :-)
wczoraj ja na chwile na niego posadziłam, to była przerazona... ona nie usiedzi w jednym miejscu nawet sekundy wiec u mnie to takie proste nie bedzie

najłatwiej zgonić na ząbki, wiem, no ale jak nie wiadomo co no to chyba istnieje jakieś prawdopodobieństwo, że to ząbki
czyli rzadko... za to na bierząco jestem w plebanii, klanie i pierwszej miłości
załamka... mogła juz w ogóle nie iść spać
co zdazyłam zrobic przez ten czas?? iść siusiu
Odliczamy już dni do przeprowadzki Oli... dziś czeka mnie trochę pracy, mieszkanko muszę konkretnie ogarnąć, bo jutro WRESZCIE będę miała upragnioną i długo wyczekiwaną szafę
w tym z 6 pobudek w nocy na ciamkanie i jedna na wydojenie cyca. Teraz zostawiłam go w łóżeczku oczywiście ryczy ale nie mam już siły nosić go na rękach - chyba idą te cholerne zęby ale kiedy wyjdą 
tylko mnóstwo wody do sprzątnięcia ale opanowałam to z tatą