• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Moja rozregulowana córeczka własnie padła... wszystko zaczyna zmierzać to 1 drzemki w ciągu dnia:zawstydzona/y:

A u nas sie rozjaśniło i narazie słoneczko i niebieskie niebo widac wiec pewnie po obiadku sie wybierzemy na spacerek:tak: tylko jak pomysle o wnoszeniu na 3 pietro tyh 20kg to mam dość...:zawstydzona/y:

reklama
Ciotka- sklerotyczka :zawstydzona/y:

Antonino, Natalka najleszpego!!!! 9 miesięcy- cała ciąża :-D

A my własnie wróciliśmy ze spacero-zakupoów, na zewnątrz chłodno, ale słoneczko świeci- długo nie pospacerowaliśmy- z godzinkę i do domu, zaraz bede robic obiad dla nas i Barta ;-)

To chyba na tyle u nas ;-)

Paulinka gratulacje!

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NATALCI I ANTONIO:-):-):-)

u nas nocka taka sobie przestraszyłam się bo Filip zaczął się dziwnie krecic po pólnocy to go podniosłam,patrzę a tu z nosa leci krew,miał też ją w buzi,dobrze,że była mama bo ja spanikowałam i już chciałam dzwonic na pogotowie ale po paru minutach krew przestała leciec i Filip zasnał
Wczoraj w dzień prawie nie spał i był szczepiony także wydaje mi się ze duzo wrazen i przemeczenie dało taki efekt bo jak sprawdziłam tem. to miał 35,9.

kklik.jpg

Bebiko - Bo zdrowe dzieci to szczęśliwe dzieci

Najlepszego dla Antosia i Natalci :-)
Ja z nocnikiem robię tak że sadzam ją przed kąpielą , rozebraną do połowy i wtedy zawsze robi siusiu bo jak się człowiekowi zrobi chłodniej to siuśki lecą :-)

mała nie dawno mi odpadła na drzemkę i myslałam, że z 1,5 godziny pośpi, bo rano spała tylko 30 min. a tu po 40 minutach po spaniu :baffled: no i znając życie do wieczora nie będzie już mi spała, a marudna okropnie, oj ciekawe popołudnie sie zapowiada :confused2:

Hej dziewczyny!:-)
Aniknulka-ale mialas z tym zalaniem!nie zazdroszcze...Dobrze,ze sytuacja juz opanowana.

My wczoraj bylysmy na bilansie-pielegniarka i lekarka zachwycaly sie Maja,ze taka ruchliwa,ze ma przenikliwe spojrzenie,ze fajnie gaworzy itp.A mi tak MILO bylo ;-)
No i pediatra obejrzala dziaselka i stwierdzila,ze w/g niej zabki wyjda w ciagu kilku tygodni.No,ale 2 czy 4 to nie wie....Ale,ze dziecko ma czas do 15tu miesiecy.

Wszyskiego naj naj dla Natalki i dla Antka!:-)

A podobno dzisiaj Dzien Mezczyzny....

Ja kochane wrocilam z bilansu O wymiarach popisalam na odpowiednim watku. . Wojtek jak spojrzal na pania doktor to sie rozplakal.Taki z niego zuch. :)
u nas pogoda straszna co chwile pada deszcz, grad wieje i swieci słonko.Typowo przysłowiowa pogoda w marcu jak garncu.

reklama
A podobno dzisiaj Dzien Mezczyzny....

Ano tak... słyszałam w radiu, słyszałam :tak:

Ja przeszłam już przez dom jak burza :-D w miarę posprzątane, ogarnięte :tak: obiadek ugotowany, dziecko się dotlenia z dziadkiem :-D Za oknem piękne słonko, umyłabym jeszcze okna, ale czuje że lada moment wrócą ;-) Zajrzę co tam na innych wątkach... :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry